Laura Georgescu fosta soție a lui Dan Condrea, acuzații de înaltă trădare

Laura Georgescu, fosta soție a lui Dan Condrea, susține că a formulat plângeri pentru înaltă trădare pe numele mai multor persoane publice printre care Traian Băsescu, Laura Codruța Kovesi, dar și George Maior.

"Cred că sunt singurul român care a formulat până acum cinci denunţuri penale de înaltă trădare. (...) Eu sunt unul dintre românii care a scris cinci. Mai găsiţi unul în ţărişoara asta care a scris cinci denunţuri penale pentru înaltă trădare împotriva semnatarilor Legii 17/2014 de dezmembrare naţională. Şi anume: membrii Senatului, membrii Camerei Deputaţilor, persoana care a validat în CSAT acest act de înaltă trădare, Traian Băsescu, şeful SRI, George Cristian Maior, pentru că dânsul era atunci şeful mare, doamna Laura Codruţa Kovesi , care atunci coordona şi activitatea DNA, şi activitatea DIICOT.”,  a mărturisit Laura Georgescu la ieşire de la Tribunalul Bucureşti conform stiripesurse.ro.

Motivul invocat este legat de faptul că cei vizați ar fi susținut legea prin care Uliana Ochinciuc ar fi putut să vândă un imobil din Otopeni care i-ar fi aparținut.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel