Laura Cosoi a vorbit despre despărțirea de Smiley

laura_cosoi_si_smiley
laura_cosoi_si_smiley

Sătulă de speculațiile cu privire la despărțirea de Smiley, Laura Cosoi a tranșat odată pentru totdeauna acest subiect.

"Noi am luat această decizie, după o perioadă în care ne-am hotărât să mergem pe drumuri diferite. Ne-am despărțit pentru că a fost mai bine pentru amândoi. Suntem doi oameni sinceri și nu ne jucăm de-a poveștile de dragoste. Relația noastră este ceva trecut, iar, între timp, drumurile noastre s-au așezat pe un făgaș diferit", a spus Laura Cosoi, potrivit libertatea.ro

De asemenea, frumoasa blondă a ținut să pună capăt speculațiilor despre motivele despărțirii. "Despărțirea noastră nu are nici o legătură cu faptul că nu am avut un copil cu Smiley. Eu dacă vreau ceva, spun. Pur și simplu, drumurile noastre s-au despărțit. Nu am nimic de ascuns și nu au fost motive ascunse.

Ce a fost, a fost superb, dar s-a terminat. Trebuie acceptată realitatea. Relația noastră nu s-a terminat peste noapte, ne-am pregătit ceva timp pentru acest pas", a declarat Laura pentru postul Acasă Tv.

Actrița a povestit și despre numeroasele proiecte în acre este implicată, dar nu s-a ferit să povestească nici despre faptul că, zile la rând, a primit buchete imense de la un admirator secret.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel