EXCLUSIV  Laura Chiriac, prima declarație despre divorț. Cum i-a schimbat viața candidatura la Primărie

Fosta candidată a ALDE la Primăria Sectorului 1 Laura Chiriac este în atenția presei, care, după ce aceasta a scris pe Facebook că a revenit la numele său dinainte de căsătorie. Astfel, presa a scris despre despărțirea în secret de Octavian Basoc, după ce în campania electorală a fost filmată de jurnaliștii de la Cancan în ipostaze apropiate de Sergiu Diacomatu. În acest context, Laura Chiriac a răspuns, pentru dcnews.ro, mai multor întrebări. 

Cum v-a schimbat campania electorală pentru alegerile locale viața?

Laura Chiriac: În bine. Am comunicat foarte bine cu oamenii din sectorul 1. Eu locuiesc în sector. Merg cu nepoțelul meu în parcurile din sector. Îi revad deseori pe mulți dintre cei pe care i-am întâlnit în campanie. De fapt, felul în care partidul mi-a confiscat mandatul de consilier, obținut legitim, maniera în care au încercat să forțeze numirea lui Tudy pe postul de viceprimar, anchetele declanșate după scandalul de la permise, legat de domnul Tăriceanu, îi fac pe oameni să înțeleagă mai bine cum stau lucrurile și să îmi spună ca poate nu era locul meu acolo....

Ce faceți acum, în ce constă activitatea dvs. profesională?

Laura Chiriac: Nu ma numar printre cei care se agață de sinecuri, consilii de administrație, contracte cu statul, funcții de căpușat contribuabilul. Nu am renunțat la ideile mele. Voi veni cu proiecte noi. Nu mă simt nicidecum descurajată de clica transpartinică pusa în mișcare în timpul campaniei. Manevrele lor se decontează în anchete penale, mulți încearcă să se împace cu gândul că vor merge la răcoare... Șacalii s-au retras în vizuini. Puterea vine din libertate. În primul rând din libertatea de opinie, extrem de rară în ziua de azi. Eu mă bucur de această libertate. E mare lucru.

Am văzut că ați divorțat. Scandalul din campania electorală a fost cauza?

Laura Chiriac: Unde ați văzut? Nimic din ceea ce ține de familia mea nu face obiectul interesului public. Deci n-aveți unde sa vedeți nimic. Nu legitimez dimensiuni paralele abjecte care nu interesează pe nimeni. La "scandalul" din campanie au vibrat doar cei care s-au chinuit să îl pună în scenă, să calculeze unghiul, să stea frumos la poză. Le-a ieșit prost, din păcate.... Că așa se întamplă... când regizorii mediocrii simt că au făcut treaba nesatisfăcătoare, trimit aplaudaci în primele rânduri, poate se contamineaza publicul cu frenezie. Le recomand să vadă "The secret life of pets". E genial!

Intenționați să mergeți spre alt partid?

Laura Chiriac: Tendința de destructurare a partidelor nu face bine societații românesti. E mare nevoie de schimbare. Însă demonizarea partidelor, printr-un discurs de sorginte extremistă e la fel de nocivă ca inerția și lipsa de proiecte pe care le afișează multe partide. Dacă proiectele mele vor fi susținute, îmi voi începe cu adevărat drumul politic.

Veți fi pe vreo listă la alegerile parlamentare?

Laura Chiriac: E prematur să vorbesc despre o posibilă candidatura la parlamentare. 

Ce mesaj aveți pentru cei care vă critică?

Laura Chiriac: Simt infinit mai multă simpatie și încurajări, decât critici. Din polemici ies ideile bune. Aștept criticile cu mult interes!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel