Urmărește emisiunea live


Laura Chiriac: ”Cabinetul Cioloș începe cu stângul colaborarea cu Parlamentul României”

Purtătorul de cuvânt al ALDE, Laura Chiriac, susține că Guvernul condus de Dacian Cioloș a început cu stângul colaborarea cu Parlamentul României.

Reacția Laurei Chiriac a venit după ce Cabinetul a amânat, luni, participarea la dezbaterea organizată în Camera Deputaților în cadrul „Orei Guvernului”, despre care ea spune că reprezintă ”unul dintre cele mai importante instrumente ale unei bune colaborări dintre Executiv și Legislativ”. 

”Deși a promis că va avea o relație de dialog permanent cu Parlamentul României, asistăm azi la o primă promisiune încălcată din partea Executivului condus de Dacian Cioloș”, susține purtătoarea de cuvânt al ALDE.

[citeste si]

„Interesul pentru proiectele cabinetului Cioloș este cu atât mai mare cu cât succesiunea de programe de guvernare incomplete și improvizate de pe o zi pe alta de către șeful Guvernului a fost neconvingătoare.

ALDE consideră că amânarea prezenței unui ministru al cabinetului Cioloș la prima întâlnire cu parlamentarii, în cadrul „Orei Guvernului”, reprezintă un start eșuat al unei bune colaborări cu Parlamentul.

Totodată, ALDE lansează un apel în favoarea promovării unui dialog constructiv între principalele puteri ale statului”, a declarat Laura Chiriac, în cadrul unui comunicat remis DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel