Laufer, acuzații de antisemitism. Teodorovici: ”Se duce dincolo de granițele țării”

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Ministrul Eugen Teodorovici a comentat declarațiile de presă ale colegului său de partid Ilan Laufer, cel a cărui candidatură la MDRAP a fost respinsă marți de Klaus Iohannis.

Ministrul de Finanțe a reacționat din platoul emisiunii România 9 de la TVR 1, de marți seara, după ce Ilan Laufer l-a acuzat pe Iohannis de antisemitism:

”Încă o dată președintele dovedește foarte clar, cu intenție sau fără, sau din neștiință, reușește să dea peste cap agenda întregii țări făcând astel de respingeri la propunerile pertinente ale PSD de schimbare a unor colegi miniștri, fără să argumenteze. Ar fi de bun simț ca domnul președinte să răspundă acestor acuzații. Cred că până acum asemenea acuzații nu au mai fost făcute unui președinte de stat.” a spus Eugen Teodorovici.

Dacă ele se confirmă atunci apar conotații dincolo de granițele țării și deja cred că suntem, fără să vrem, parte a unei dispute la nivel internațional. Deja se duce dincolo de granița acestei țări”, a mai declarat Teodorovici în emisiunea România 9.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel