Laufer, nouă funcție în PSD: Un moment de reală bucurie și mare responsabilitate

Denisa Zamfir / 12 Martie 2019 / 16:47 Salveaza PDF Comentarii
Ilan Laufer
Ilan Laufer

Ilan Laufer, consilierul onorific al prim-ministrului Viorica Dăncilă, a fost nominalizat pentru a ocupa o nouă funcție importantă în PSD. 

''Nominalizarea mea pentru coordonarea Departamentului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat din cadrul Consiliului Național al PSD este, pentru mine, un moment de reală bucurie și totodată de mare responsabilitate.

Mulțumesc domnului președinte, Liviu Dragnea, domnului secretar general, Codrin Ștefănescu, domnului președinte al PSD Neamț, Ionel Arsene, colegilor mei din organizația PSD Neamț, care mă susțin și continuă să mă onoreze cu încrederea lor.

Să fac parte dintr-un grup compus din nume sonore, care au probat cu profesionalismul lor determinarea de a acționa strict în interesul României, reprezintă pentru mine o nouă provocare să depun tot efortul pentru a mă ridica la înălțimea standardelor lor.

Am avut prilejul să lucrez, în guvern, cu o parte dintre colegii mei din Consiliul Național și am obținut rezultate foarte frumoase. Cu ceilalți sunt nerăbdător să încep să lucrez. Sunt convins că, împreună, vom face lucruri bune.

Doresc să îmi felicit toți colegii pentru noile responsabilități și îi asigur de tot sprijinul meu.'', este mesajul scris de Ilan Laufer pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Guvernul, atacat de propriii oameni. Ilan Laufer, acuzații de SABOTAJ

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29