Laufer, noi informații despre programul Start-up Nation

Termenul limită pentru înscrierea în programul Start-up Nation a fost prelungit până la data de 28 iulie 2017, a anunțat, miercuri, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ilan Laufer.

"Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat dă curs solicitării mediului de afaceri privind prelungirea termenului limita pentru înscrierea în programul Start-up Nation. Astfel, antreprenorii interesați de înscrierea în program pot depune dosarele online ca și până acum, până la data de 28.07.2017, ora 20.00", a scris ministrul.

Termenul inițial până când se puteau face înscrieri în program era 14 iunie.

Ministrul susține pe pagina de socializare că potențialii beneficiari ai Start-up Nation au semnalat, încă de săptămâna trecută, o serie de deficiențe de natură tehnică privind procedurile de înființare a firmelor și obținerea documentelor necesare, încercând totodată să găsească cât mai rapid soluții.

"Pentru a putea remedia urgent aceste probleme apărute, am acționat imediat, ne-am întâlnit cu persoanele din conducerea instituțiilor în cauza (ONRC, ANAF) pentru a găsi soluții. Pe lânga remedierea problemelor de natură tehnică, pentru menținerea unei competiții corecte și transparente în cadrul programului Start-up Nation, considerăm că se impune prelungirea termenului limită de înscriere a proiectelor", scrie Laufer.

În opinia acestuia, programul Start-Up Nation este în continuare cel mai ambițios program guvernamental de susținere a initiațivei antreprenoriale. "În cazul în care nu ați făcut-o deja, vă încurajez să vă înscrieți până la data de 28.07.2017, ora 20.00!", a mai scris Laufer pe pagina de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel