Urmărește emisiunea live


Laufer, INTERVENŢIE în disputa PSD - Iohannis: Panică indusă artificial

Ilan Laufer
Ilan Laufer

Ilan Laufer comentează disputa dintre PSD şi Klaus Iohannis pe tema proiectului privind autonomia Ţinutului Secuiesc.

"Domnule Președinte Iohannis, Domnule Președinte Ciolacu, priviți numărul cadavrelor nu cel al sondajelor! Autonomia Ținutului Secuiesc este folosită intenționat pentru a crea emoție în spațiul public și a distrage atenția de la problemele foarte grave generate de criza medicală, economică și socială.

Subiectul proiectului de lege privind autonomia Ținutului Secuiesc introdus în Camera Deputaților la 23 decembrie 2019, revine brusc în atenția opiniei publice, încercând mușamalizarea unei crize foarte grave din sănătate și economie prin atingerea unui subiect extrem de sensibil care inflamează toată România și poate afecta negativ relațiile inter-etnice", transmite Ilan Laufer.

Jocuri de putere în plină pandemie COVID-19?

"Fiind decizii direct influențate de sondaje și având strict un scop electoral, asistăm la un joc de putere în care forțele politice sunt părtașe (PNL, PSD, UDMR), fiecare încercând să arunce vina de la unul la celălalt cu un președinte care dorește să apară salvator într-un context economic și social critic.

Pentru a manipula concepțiile cetățenilor, s-a recurs la o panică indusă artificial, care a dispărut odată cu respingerea de către Senat a acestui proiect de lege. PSL se poziționează, ca de obicei, de partea și în sprijinul românilor, cerem maturitate politică, dreptate, corectitudine și, nu în ultimul rând, respectarea Constituției și integritatea teritorială a României", se arată în mesajul lui Ilan Laufer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel