Las Fierbinți, PRO TV. Regizor: Serialul a fost copiat în Slovacia și în Turcia

Descriere foto:

Las Fierbinți este unul dintre serialele de succes de la noi. Distribuit de PRO TV, a reușit să îi atragă pe telespectatori în fața micilor ecrane, mai repede decât ar fi crezut echipa. Regizorul Dragoș Buliga a dezvăluit că succesul serialului a ajuns până în Slovacia și Turcia.

"La început, a fost mai ciudat pentru că aveam emoţii foarte mari, speram să meargă şi am avut mare noroc că a mers. Am avut emoţii foarte mari la început. Făcusem ceva care nu mersese cu aceeaşi echipă, "Vine poliţia", o adaptare după "Los Hombres de Paco". De acolo am luat şi o mare parte din echipă pentru că mă împrietenisem cu ei şi am făcut proiectul special pentru ei. Era o perioadă foarte grea, când venise criza şi ne gândeam ce să facem să trecem cu bine peste. Am avut noroc", povestește Dragoș Buliga despre începuturile Las Fierbinți, într-un interviu pentru Click.

Iar pentru că un succes nu rămâne niciodată fără ecou, serialul fost copiat în Slovacia și în Turcia:

"A fost studiat de toată lumea din toată Europa, din câte ştiu eu. Pentru că e un fenomen ca la sezonul 14 să aibă aceleaşi audienţe. Când l-au tradus, nu s-a înţeles absolut nimic, nu se poate traduce în engleză sau în orice altă limbă. Unii au preluat ideea de bază, se face în Slovacia, şi are succes. S-a preluat doar ideea de bază, personajele şi îşi creează ei propriile poveşti.

Am văzut din întâmplare unul turcesc, identic, am fost uimit. Adică şi personajele erau îmbrăcate exact la fel. Bobonete l-a văzut când a fost într-o vacanţă. Filma televizorul şi ne trimitea. Niciodată nu se pot traduce scenariile pentru că nu au legătură cu ce au alţii", a mai spus regizorul și producătorul serialului de la PRO TV.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26