Lansarea Programului de Guvernare al PSD: Declarațiile momentului - LIVE TEXT + VIDEO

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Marți, la ora 18:00, PSD a lansat programul de guvernare.

Liderul PSD Marcel Ciolacu, declarații

  • „Astăzi, aici, lansăm campania care va decide viitorul țării noastre. În care noi toți vom lupta împotriva incompetenței, împotriva gestionării dezastruoase a guvernării PNL. Spre deosebire de ei, noi, PSD, avem oameni competenți care pot să implementeze aceste soluții. Explozia cazurilor Covid-19, ATI-uri care nu fac față, creșterea șomajului și a sărăciei, școli închise, creșterea prețurilor, în paralel cu adâncirea corupției. Așa au știut ei să gestioneze. Indiferent cât de multă reclamă plătesc din banii publici, românii au înțeles gravitatea situației.”
  • „Niciun plan pentru redresarea economică, pentru cei care și-au pierdut locurile de muncă, pentru creșterea pensiilor. La orice întrebare adresată ieri, Orban n-a avut răspuns. Nu viața românilor îi interesează, ci doar alegerile în plină pandemie, chiar și cu prețul siguranței românilor. Incompetența lor e din ce în ce mai periculoasă și PNL știe asta. Pe zi ce trece pierde încrederea oamenilor.”
  • „Am cerut amânarea alegerilor pentru a proteja sănătate poporului nostru (...) Dacă vor să se joace cu viața oamenilor, să le arătăm că au greșit. Românii care vor schimbarea, care s-au săturat să plătească doar ca PNL să stea la putere, trebuie să voteze ca și cum viața lor depinde de asta. Nu ne mai putem permite patru ani de incompetență și cinism PNL. Românii trebuie să voteze ca și cum pensia lor, slujba lor, viitorul lor, ar depinde asta. Românii trebuie să voteze pentru a-și lua viața înapoi.” 

Ciolacu: Ăsta e planul nostru 

  • „Planul nostru este să protejăm pensiile. PNL vrea să taie pensiile pentru că după ei, tot cei bogați trebuie să câștige mai mult. Vrem să investim în dezvoltarea regională. PNL vrea să țină totul la centru, pentru a beneficia doar companiile mari. Planul nostru este de a oferi asistență medicală într-o rețea de clinici regionale. PNL a lăsat românii pe cont propriu: să se descurce singuri, să se testeze singuri. Planul nostru este să luptăm pentru familiile care muncesc. Planul PNL este să lupte pentru cei bogați”, a spus Ciolacu.
  • „PSD are energie, oameni capabili să pună România pe picioare. PNL e mai periculos decât virusul. Pe 6 decembrie, alegerea nu poate fi mai clară. Să urmăm calea dezastrului, calea PNL sau planul PSD care ne scoate din criza sanitară și din cea economică”, a încheiat liderul PSD.

Știre inițială

PSD lansează programul de guvernare, marți, de la ora 18:00.

Rămâneți pe DC News pentru cele mai importante declarații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel