Lanțul de magazine PUNCT se extinde la Bistrița Năsăud

Sâmbăta, 8 octombrie 2016, de la  orele 13.00,   lanțul de magazine "Punct" va deschide a 13-a unitate din județul Bistrița Năsăud. Magazinul, a cărui suprafață este de 500 de metri pătrați, fiind și cel mai mare,   se află în Sângeorz-Băi.

"Punct" este singurul lanț de  magazine 100% romanesc din acest judet, iar acest ultim magazin am reusit sa il aducem la standardul la care poate concura cu marii jucatori straini de pe piata romaneasca" a declarat în exclusivitate pentru DC News managerul Dragoș Hârjoabă.

"Principalul nostru scop este sa sustinem cat putem de mult producatorii zonali si pe cei nationali in detrimentul producatorilor din afara tarii. Ne-am consultat mereu cu producatorii romani si le-am oferit intotdeauna cele mai bune pozitii la raft si cea mai variata paleta de produse producatorilor autohtoni.

Ne dorim, de asemena, ca si clientii nostri sa selecteze cat pot de mult produsele nationale. Impreuna putem ajuta economia economia tarii si impreuna putem contribui toti putin cate putin ca din ceva mic sa facem ceva mare. Am trecut in al 14-lea an de cand suntem pe piata bistriteana si iata ca in acesti ani am reusit sa punem umarul la consolidarea unei forme de comert in care noi, romanii ne sustinem unul pe altul. Ne apropiem cu pasi repezi de centenarul Marii Uniri si avem certitudinea ca numai uniti reusim mereu sa ne sustinem reciproc", a mai declarat managerul lanțului de magazine "Punct".

La inaugurare magazinului de la Sângeorz-Băi vor fi așteptați Emil Radu Moldovan, presedintele Consilului Judetean Bistrita-Nasaud și Traian Ogâgău primarul orașului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel