Lady Gaga, în genunchi în fața lui Bradley Cooper, pe scenă - FOTO+VIDEO

Lady Gaga și Bradley Cooper formează cel mai iubit cuplu de pe marile ecrane, în acest moment. Cei doi au reușit să îi emoționeze pe fani, în timpul unui concert susținut de cântăreață.

Totul s-a petrecut in timpul unui concert sustinut de Lady Gaga in Las Vegas. Artista l-a invitat pe actor pe scena. Cei doi au cântat împreună piesa "Shallow", momentul fiind unul extrem de emoționant, îmbrățișându-se. Lady Gaga s-a pus în genunchi în fața lui Bradly Cooper și apoi a continuat să interpreteze melodia la pian. Momentul a fost apreciat din plin de public. Oamenii au mărturisit că nu s-ar fi așteptat vreodată ca așa ceva să se întâmple în timpul unui show live, potrivit mirror.co.uk. 

Lady Gaga a insistat ca toate melodiile din A Star is Born, pelicula în care cântăreaţa debutează cu un rol pentru marele ecran, să fie interpretate live, inclusiv cele cântate de Bradley Cooper, un novice într-ale muzicii.

A Star is Born spune povestea muzicianului de country Jackson Maine, interpretat de Cooper, care se îndrăgosteşte de o tânără cântăreaţă, Ally, jucată de Lady Gaga. În timp ce Jackson se luptă cu dependenţa de substanţe şi cu probleme de sănătate, Ally se lansează în cariera de cântăreaţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel