Ladislau Boloni a ajuns la Bucureşti. Negocieri cu FRF pentru preluarea postului de selecţioner

Antrenorul Ladislau Boloni a ajuns, joi seara, la București.

Antrenorul român a fost surprins de numărul mare de jurnalişti care îl aşteptau la aeroportul Henri Coandă, însă nu a oferit detalii despre negocierile purtate cu cei de la Federaţia Română de Fotbal pentru funcţia de selecţioner al naţionalei. 

”Mă bucur că sunteţi mulţi. V-am adus ceva cadouri, dar sunteţi atât de mulţi încât nu pot să dau la toată lumea. Vă doresc la mulţi ani, sănătate multă”, a spus Ladislau Boloni.

Ladislau Boloni și conducerea Federației Române de Fotbal au ajuns la un acord de principiu, dar va urma o nouă serie de negocieri vineri, la finalul căreia, dacă nu vor apărea probleme de ultim moment, va fi semnat contractul, potrivit Digisport.ro.

Florin Răducioiu: La naţională trebuie un antrenor cu mare experienţă, Boloni ar fi o soluţie bună

Fostul internaţional Florin Răducioiu consideră că echipa naţională de fotbal a României are nevoie de un selecţioner cu mare experienţă şi că Ladislau Boloni ar fi potrivit pentru acest post.

"S-au întâmplat multe, cu aceşti antrenori la echipa naţională, cu preşedintele federaţiei. Eu cred că au timp, pentru că, din păcate, nu s-au calificat la Campionatul Mondial. Eu cred că la echipa naţională trebuie să vină un antrenor cu mare experienţă, care ştie ce înseamnă echipa naţională. Nu ştiu ce să spun despre Adrian Mutu, nu sunt preşedintele federaţiei. Eu îi doresc succes lui Adi Mutu, este noul val de antrenori tineri, dar eu sunt de o cu totul altă altă părere, ca la echipa naţională să fie un antrenor cu mare experienţă. Nu ştiu cine este acela, în ce colţ de lume este. Cred că Boloni ar fi o soluţie bună. Este un antrenor cu mare, mare experienţă, şi cred că poate fi o soluţie foarte bună", a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Florin Răducioiu, care a preluat funcţia de team manager la Dinamo Bucureşti.

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi (40 de ani), a anunţat, la 14 noiembrie, într-o conferinţă de presă, că nu va mai continua la conducerea primei reprezentative după ratarea calificării la barajul pentru Cupa Mondială din 2022.

Rădoi a preluase funcţia de selecţioner la 26 noiembrie 2019, post rămas vacant după plecarea lui Cosmin Contra. Contractul lui Mirel Rădoi a expirat la 30 noiembrie 2021.

După decizia lui Mirel Rădoi de a nu mai continua la conducerea selecţionatei României, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, s-a întâlnit cu foştii selecţioneri Gheorghe Hagi şi Răzvan Lucescu, dar şi cu antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, pentru a le propune preluarea postului, însă niciuna dintre soluţii nu s-a concretizat, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel