Lacrimile lui Băsescu. Analiștii politici: Joacă o scenetă electorală

basescu
basescu

Președintele Traian Băsescu nu i-a impresionat pe analiștii politici cu episodul aparent emoționant de la întâlnirea cu absolvenții Institutului Național al Magistraturii, când era pe punctul de a izbucni în lacrimi. Analiștii scenei politice mai amintesc că președintele a făcut uz nu doar o dată de astfel de episoade în scop electoral.

Analistul Bogdan Chirieac a declarat, marți seara, la România Tv, că Băsescu a ales un mesaj bine țintit pentru tinerii magistrați. ”A creat un moment. Își vor aduce cu toții aminte de acest moment în timpul carierei lor. Aceștia nu ajung la Înalta Curte mâine, dar mesajul a pornit, nimeni nu e mai presus de lege e un cuv potrivit care să sensibilizeze justiția pe care dl. Băsescu, o parte importantă a ei, continuă să o controleze”, a spus Chirieac.

Jurnalistul Ion Cristoiu consideră că lacrimile lui Băsescu nu reprezintă o știre. ”În cei 10 ani de mandat a mai folosit această secvență”, a punctat Cristoiu.

”Sunt surprins că dl Ponta, care are o echipă de consultanță politică, contribuie la creșterea în sondaje a d-lui Băsescu. Dacă cineva vrea să ducă o campania împotriva lui Băsescu trebuie să marșeze pe puterea lui Băsescu - el e dictator, nu-i așa? -  pe omul care face rău.

(Momentul emoționant) face parte dintr-o campanie electorală extraordinară. În acest ultim an de mandat orice victimizare a lui Traian Băsescu nu face decât să-l ajute. Pe mine nu mă trag pe sfoară telenovelele politice”, a arătat jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel