La Neamț, Axa rutieră strategică se încadrează în graficul de execuție, precizează Ionel Arsene, președintele CJ

Ionel Arsene, președintele CJ Neamț
Ionel Arsene, președintele CJ Neamț

Ionel Arsene, Președintele PSD al Consiliului Județean Neamț,  preocupat de investițiile de la nivelul județului, s-a aflat din nou pe al doilea lot din „Axa rutieră strategică 3".

Astăzi am efectuat o nouă vizită de lucru pe al doilea lot din „Axa rutieră strategică 3: Neamț - Bacău - Reabilitare și modernizare axa de transport Piatra Neamț - Mărgineni - Făurei - Horia - Ion Creangă - Icușești - limită județul Bacău“, care va lega județul Neamț de județul Bacău.

Mă bucur că lucrările de execuție a acestui proiect sunt în grafic! Am văzut ce s-a realizat până acum. Constructorul mi-a prezentat următoarele etape care vor fi parcurse pentru construirea podului de peste Siret, la km. 5+586. De asemenea, am văzut în ce stadiu s-a ajuns la Ion Creangă, unde sunt în curs de montare mai multe podețe. Și în satul Recea, pe DJ 207D se lucrează la două consolidări.

Aștept cu mare interes venirea căldurii, astfel încât temperatura aerului să permită executarea din plin a tuturor proiectelor prin care modernizăm infrastructura rutieră județeană.

Valoarea proiectului este de 165,7 milioane de lei (70 kilometri), din care 151 de milioane de lei provin din fonduri europene. În cadrul investiției se vor realiza șanțuri betonate, rigole, poduri și podețe, ziduri de sprijin, acostamente, sisteme de drenare a apelor subterane, trotuare, dar și drumurile laterale care vor asigura accesul la acest drum județean.

Axa rutieră strategică 3: Neamț - Bacău va lega Piatra Neamț de limita cu județul vecin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel