Kuwait Oil Company, contract ISTORIC cu Vulcan S.A.

Pe data de 12 martie 2017, la sediul companiei Kuwait Oil Company, s-a semnat cel mai mare contract de fabricatie unitati de pompare din istoria de peste 110 ani a Vulcan S.A.

Beneficiarul celor 270 unitati de pompare este compania de petrol si gaze a statului Kuwait. Fondata in 1934 Kuwait Oil Company este cea mai mare companie a emiratului avand o cifra de afaceri de peste 20 miliarde dolari si un profit net de peste 4 miliarde dolari.

Kuwait Oil Company are o productie zilnica de peste 1 milion barili de titei si peste 1 miliard mc gaze (consumul Romaniei pe o luna). Contractul semnat de Vulcan S.A. are o valoare de 10 milioane dolari si prevede livrarea pana la 31 decembrie 2017 a 270 unitati pompare, ceea ce reprezinta un dublu record pentru Vulcan.

Un prim record consta in numarul de unitati livrate: 270 mai mare dacat productia totala de unitati realizata de Vulcan din 1990 si pana azi. Al doilea record consta in termenul de livrare de doar 7 luni, respectiv pana la 31 decembrie. In conditiile in care Vulcan S.A. isi va indeplini obligatiile de productie si livrare asumate prin contract, K.O.C. va mai lansa o noua comanda de 700 unitari de pompare care va acoperi intreaga capacitare de productie a Vulcan S.A. pe anii 2018-2019. Vulcan se afla in insolventa din 2013 si este administrata de Euro Insol leaderul pietei reorganizarilor judiciare din Romania.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel