Urmărește emisiunea live


Kovesi, zi importantă la Parlamentul European. Rareş Bogdan, mesaj de susţinere

Europarlamentarul Rareş Bogdan a anunţat pe pagina sa de Facebook că astăzi este ziua în care Laura Codruţa Kovesi ar putea afla dacă va deveni procuror şef european şi a transmis şi un mesaj de susţinere pentru fosta şefă a DNA. 

"Kovesi, pe ordinea de zi! În câteva minute începe întâlnirea coordonatorilor grupurilor politice reprezentate în Comisia LIBE (Libertăți Civile, Justiție și Afaceri Interne) a Parlamentului European. Pe agendă, un subiect important care privește România: continuarea procedurilor în privința alegerii șefului Parchetului UE.

În mandatul trecut, Parlamentul a votat susținerea fără rezerve, problema s-a înpotmolit din cauza opțiunilor din Consiliul UE, prezidat de România prin Guvernul Dăncilă. Știți povestea: au blocat accederea unui român într-un post crucial. Și nu orice român! Urmează să se decidă cum vor continua negocierile, sunt mai ales chestiuni tehnice.

Mă aștept la o reconfirmare a deciziei politice luate de Parlament. Să-i ținem pumnii doamnei Kovesi!", a scris Rareş Bogdan pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel