Kovesi susţinută de Franţa la EPPO. Adrian Ursu: Mi se pare ipocrizie totală

Adrian Ursu
Adrian Ursu

Jurnalistul Adrian Ursu, moderatorul emisiunii "Exces de Putere" a comentat anunţul administraţiei prezidenţiale, conform căreia preşedintele Franţei, Emmanuel Macron ar fi anunţat că o va susţine pe Laura Codruţa Kovesi la şefia Parchetului European şi că îl va retrage din cursă pe candidatul francez. 

"Eu admir Uniunea Europeană şi cred că existenţa ei este absolut meritorie, iar beneficiile pentru ţările membre sunt extraordinare.

Pe de altă parte, să înfiinţezi un post legat de justiţia pe care o ceri sută la sută independentă în statele membre şi tu să nu faci altceva decât troc politic după troc politic, după aranjament politic, după negociere politică, după vot politic pentru desemnarea ăluia, mi se pare maximă ipocrizie!", a declarat Adrian Ursu. 

Bohnert, retras din cursă

Vineri seara, administraţia prezidenţială a anunţat că, într-o conversaţie telefonică avută cu preşedintele Iohannis, Emmanuel Macron a anunţat că îl va retrage din cursa pentru postul de procuror şef european pe Francois Bohnert şi că o va sprijini pe Laura Codruţa Kovesi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel