Kovesi, revenire în România. Chirieac: Asta e realitatea. Kovesi are dreptate

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat declarațiile Laurei Codruța Kovesi, la întoarcerea în țară, aceasta susținând că votul de la Bruxelles este pentru sistemul de justiţie din România.

"Noi ce putem spune? La orice întrebare pertinentă care i s-a adresat, a refuzat să răspundă. Dar până la urmă, aşa stau lucrurile. În România, s-a revenit în anii '50, cu nişte abuzuri înspăimântătoare, cu nişte distrugeri de vieți omeneşti - unii au murit - dispariţia capitalului românesc, răsturnarea întregului sistem de valori în societate. Și, pentru toate aceste lucruri, binomul germano-rus o pune pe doamna Kovesi procurorul general european. Cred, cu mare putere, că nu Germania singură a făcut lucrul acesta, ci împreună cu Rusia.

Asta este realitatea sau mai bine spus, Parlamentul European a hotărât prin vot politic, în Comisia LIBE şi într-o comisie a Parlamentului European, să fie prima opţiune pentru procurorul general european. Şi Kovesi are dreptate, este un vot pentru tot ce s-a întâmplat în România", a declarat analistul politic Bogdan Chirieac la Antena 3.

Vezi și: Radu Tudor, mesaj pentru Teodorovici: Asumați-vă!

Cristoiu, scenariu Iohannis - Kovesi: El știa. Este devastator!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel