Kovesi, în USR. Silviu Ivan, consilier al lui Orban: Vi se văd epoleții

Scutaru Cristina / 10 iul 2018 / 23:22 Salveaza PDF Comentarii
Laura Codruța Kovesi
Descriere foto: Laura Codruța Kovesi

Florin Silviu Ivan, consilier al lui Ludovic Orban, a reacționat după ce USR i-a oferit un loc în partid Laurei Codruța Kovesi.

”Domnul Dan Barna spune că i-a propus doamnei Kovesi să se înscrie în USR, iar doamna fost procuror-șef i-ar fi spus că se va gîndi la propunere.

Acum, haideți să vedem cine și cui i-a fost loial. Domnul Cioloș, domnului Iohannis? E o glumă! Domnul Cioloș nu și-a arătat niciodată sustinerea pentru ca actualul președinte să mai poată dobindi încă un mandat. :Şi nici faţă de PNL care l-a adoptat şi a înghiţit toate mizeriile lui Gîdea and Co în timp ce Dragnea sota legume julien. Asta in ciuda faptului că Iohannis nu a forțat instalarea unui guvern politic favorabil post-Colectiv, ci la uns pe domnul Cioloș. Doamna Kovesi, domnului Iohannis? Ați avut proba ieri! . Asta in ciuda faptului că preşedintele a sustinut-o pe doamna Kovesi chiar dacă la Cotroceni nu se ascultă "La Chilia-n port", ci in cramă la Budureasca.

În fine, testul in vivo cu care se plimbă caravana de-a lungul si de-a latul țarisoarei cu tandemul celor două icoane făcătoare de minuni (președinte - premier) mi se pare a fi un scenariu ticluit de cu multă vreme înainte.

Așadar, invitația domnului Dan Barna către doamna Kovesi a fost făcută cu mult timp înainte, astăzi fiind doar formalizată public.
Mie mi-a căzut fisa mai greu, iar vouă vi se văd epoleții”, a scris Florin Silviu Ivan.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25