Kovesi, în USR. Silviu Ivan, consilier al lui Orban: Vi se văd epoleții

Laura Codruța Kovesi FOTO AGERPRES
Laura Codruța Kovesi FOTO AGERPRES

Florin Silviu Ivan, consilier al lui Ludovic Orban, a reacționat după ce USR i-a oferit un loc în partid Laurei Codruța Kovesi.

”Domnul Dan Barna spune că i-a propus doamnei Kovesi să se înscrie în USR, iar doamna fost procuror-șef i-ar fi spus că se va gîndi la propunere.

Acum, haideți să vedem cine și cui i-a fost loial. Domnul Cioloș, domnului Iohannis? E o glumă! Domnul Cioloș nu și-a arătat niciodată sustinerea pentru ca actualul președinte să mai poată dobindi încă un mandat. :Şi nici faţă de PNL care l-a adoptat şi a înghiţit toate mizeriile lui Gîdea and Co în timp ce Dragnea sota legume julien. Asta in ciuda faptului că Iohannis nu a forțat instalarea unui guvern politic favorabil post-Colectiv, ci la uns pe domnul Cioloș. Doamna Kovesi, domnului Iohannis? Ați avut proba ieri! . Asta in ciuda faptului că preşedintele a sustinut-o pe doamna Kovesi chiar dacă la Cotroceni nu se ascultă "La Chilia-n port", ci in cramă la Budureasca.

În fine, testul in vivo cu care se plimbă caravana de-a lungul si de-a latul țarisoarei cu tandemul celor două icoane făcătoare de minuni (președinte - premier) mi se pare a fi un scenariu ticluit de cu multă vreme înainte.

Așadar, invitația domnului Dan Barna către doamna Kovesi a fost făcută cu mult timp înainte, astăzi fiind doar formalizată public.
Mie mi-a căzut fisa mai greu, iar vouă vi se văd epoleții”, a scris Florin Silviu Ivan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel