Kovesi - Ghiță, FOTOGRAFIE. Interviu Cristoiu

Sebastian Ghiță i-a arătat lui Ion Cristoiu, în cadrul interviului, o fotografie cu Laura Codruța Kovesi.

"Vă rog să nu arătați această fotografie la cameră. Este o cramă, în subsolul casei mele. Este un loc de ținut vinurile. Sunt trei persoane, printre care și membrii familiei mele. Mai erau și alte persoane acolo. Nu am avut nicio relație sentimentală cu doamna Kovesi. Eram mult mai relaxați în acea perioadă. Am poze, filme. Nu cred că demiterea unui demnitar, mai ales a zeiței anticorupție poate fi făcută scurgând filme și poze din locațiile Serviciului. Această poză este de la mine de acasă, din Ploiești", a spus Sebastian Ghiță în interviul acordat lui Ion Cristoiu.

Nu vrea să dea publicității fotografia

Întrebat de ce nu vrea să dea publicității această poză, fostul deputat a zis: "V-am spus de ce. Pentru că președintele Klaus Iohannis a spus că nu contează ce se întâmplă în DNA. Pentru partenerii internaționali, experimentul Kovesi - DNA este foarte reușit. Electoratul domnului Iohannis îi cere să se situeze de partea Laurei Codruța Kovesi, indiferent de ce tâmpenii face, și nu de partea lui Dragnea și Tăriceanu. Întrebarea este: cine sunt eu să încalc decizia?".

Ion Cristoiu a adăugat: "Eu am văzut această fotografie. Este dreptul domniei sale să nu o dea publicității. Domnul Ghiță nu minte, iar doamna Laura Codruța Kovesi nu spune adevărul".

[citeste si]

"Nu văd nicio problemă că venea la mine acasă. Și-a făcut o problemă mințind", a mai zis Sebastian Ghiță.

Fostul deputat a continuat apoi: "Le-am spus: Florine, Codruța, domnule general Dumbravă, dacă eu am stat lângă voi și am furat și am jefuit și am făcut tot ce ați bălăcărit voi în presa asta, la comandă, oamenii ce pot crede despre voi? Că ați stat cu cel mai rău și corupt om? Ei nu recunosc acum că îi ceartă oamenii, o să-i întrebe cum ați stat bot în bot cu acest om care a furat atât? E rezultatul imaginii pe care mi-au creat-o".

Kovesi, aproape de Coldea

"Chiar dacă nu recunoaște Laura Kovesi, ne consideram prieteni în acel cerc de oameni. Foarte greu venea la aceste întâlniri Codruța fără Florin (n.r.- Florian Coldea). Rar o vedeai pe Codruța Kovesi fără Coldea. Ei doi aveau o relație mai strânsă profesional, ca să nu se lase loc de intepretări gratuite. A fost o relație strict profesională între cei doi", a mai zis Sebastian Ghiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel