Kovesi, candidatură. O nouă scrisoare în PE. Dan Nica: A provocat multă tulburare

Dan Nica a anunțat că, după scrisoarea transmisă europarlamentarilor ieri, de Monica Macovei, a fost creat un nou document. 

Dan Nica a declarat, miercuri, la Antena 3, că parlamentarii PSD-ALDE au semnat și trimis o scrisoare în care susțin că Monica Macovei induce în eroare eurodeputații. 

Citește și: Macovei, mail bombă în PE despre dosarul Codruței Kovesi

"Este o obligație a noastră de onestitate și cred că cei care sunt în Parlamentul European și nu numai să cunoască și care este adevărul. Adevărul este probat de documente, spre deosebire de ce zice doamna Monica Macovei. În al doilea rând, suntem într-o poveste care a provocat foarte multă tulburare. Se va discuta la comisia de astăzi și situația asta care este fără precedent: Cum adică procuror european, o funcție înființată pentru prima dată, să fie numit fără vot nici măcar în comisie? Această chestiune dovedește că se încearcă numirea din partea Parlamentului, într-o manieră total obscură și în care se fie evitat acest proces, această ghilotină a votului, tocmai pentru că sunt foarte mulți cei care ne opresc pe culoarele parlamentului și ne cer tot felul de informații. Acești oameni, dacă sunt informați, devin și periculoși pentru cei care au scris acest scenriu", a declarat Dan Nica.

Citește și: Zamfir: Isărescu, panicat! Chiar ne cred proști?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel