Kovesi, audiere. Jandarmii păzesc Parchetul General

Astăzi este zi decisivă pentru Laura Codruţa Kovesi, care a fost citată la Secţia de investigare a magistraţilor din cadrul Parchetului General.  

Laura Codruța Kovesi este audiată, vineri, într-un dosar în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Potrivit Realitatea TV, s-au luat măsuri de securitate pentru eventuale proteste, așa că jandarmii păzesc Parchetul General pe tot parcursul audierii Laurei Codruța Kovesi, care începe la ora 13.00. 

Protest de susținere pentru Kovesi


Pagina "Luptăm pentru România" a inițiat o chemare la protest pe Facebook, după ce Laura Codruța Kovesi a anunțat că a fost citată de Secția de Investigare a Magistraților din Justiției.

"BREAKING NEWS - TREBUIE SĂ IEȘIM ÎN STRADĂ! Fix în ziua în care va trebui să plece la Bruxelles, la Parlamentul European, pentru a-și susține interviul pentru funcția de procuror-șef european, Laura Codruța Kovesi a fost citată în calitate de suspect de către Secția Speciala de Investigare a Infracțiunilor din Justiție.

Într-o intervenție în direct la Europa FM, fosta șefă a DNA a anunțat că acuzațiile care îi sunt aduse sunt cele de abuz în serviciu, luare de mită și mărturie mincinoasă și cel mai probabil se va începe urmărirea penală pe numele acesteia.

E clar că penali fac orice le stă în putință pentru a o denigra pe fosta șefă DNA și ca aceasta să nu ajungă primul procuror-șef european, deși este cel mai susținut candidat!", este mesajul paginii evenimentului creat pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel