Kovesi, procuror european. Norica Nicolai: Este cea mai ordinară cerință

LC Kovesi
LC Kovesi

În direct la România TV, europarlamentarul Norica Nicolai a făcut precizări cu privire la șansele pe care le are Laura Codruța Kovesi să ajungă reuropean. 

”Cert este că în momentul de față negocierile sunt într-un blocaj pentru că reprezentanții Consiliului sunt fermi în a-și susține opțiunea față de candidatul francez. Nu știu dacă reprezentanții Parlamentului au aceeași opțiune pentru că acolo se află și Claude Moraes care în opinia mea nu poate susține un candidat cu o prestație precară în fața comisiei LIBE.

Faptul că s-a politizat intens la Bruxelles situația doamnei Kovesi, s-a ajuns până la a cere României să înceteze o anchetă penală ceea ce este cea mai ordinară cerință în ceea ce privește funcționarea justiției într-un stat membru. Nu s-a mai întâmplat niciodată până acum o astfel de luare de poziție.

Cred că pentru viitoarele alegeri este foarte corect să se amâne această decizie, această procedură, mai ales că instituția va trebui să intre în funcțiune în 2020. În momentul de față, orice decizie s-ar lua, ar fi instrumentalizată politic în cadrul alegerilor europarlamentare”, a declarat europarlamentarul Norica Nicolai, în direct, la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel