Kovesi, interdicții. Cum a scăpat Ponta de aceeași situație

Victor Ponta
Victor Ponta

Laura Codruța Kovesi a fost pusă astăzi sub control judiciar și a primit interdicții de a vorbi cu presa. Într-o situație asemănătoare s-a aflat și fostul premier Victor Ponta.

”Nu am niciun fel de satisfacție. Mie mi se pare că în țara asta nu ne mai facem bine niciodată și că o să mergem toți ochi pentru ochi și dinte pentru dinte. În 2016, după o perioadă de șapte, opt luni în care mi-am văzut de ale mele, nu am făcut politică. Apropo, la solicitarea domnului Dragnea am zis că o să fac din nou campanie electorală... m-au chemat imediat la DNA Ploiești, m-au anunțat că sunt învinuit, inculpat, și-am primit de la DNA, cu siguranță cu acceptul și cunoștința conducerii DNA, că totuși eram Victor Ponta... am primit control judiciar pe care l-am contestat imediat la instanță pe două motive. În primul rând nu mi se dădea voie să ies din țară...”, a declarat Victor Ponta, în direct la România TV. 

Cum a scăpat Ponta de interdicții

”Important e că după ce a dat DNA-ul interdicție să plec din țară, judecătorul a întrebat aveți vreo informație că fuge Ponta din țară? Nu, nici vorbă. Și atunci de ce nu îl lăsați? Și răspunsul a fost genial. Au spus, da, dar noi nu știm ce vorbesște el când pleacă din țară. A doua interdicție era despre a nu vorbi cu presa despre dosarul meu, în condițiile în care DNA-ul dăduse comunicat despre ce ticăloșii făcusem eu... Toată presa din România au spus că este o interdicție aberantă. Judecătorul mi-a dat imediat dreptate și am putut să plec din țară și am putut să vorbesc cu presa”, a mai spus Ponta.

Vezi și: 

Kovesi, pusă sub control judiciar. Primele declarații

Adjunctul lui Kovesi din DNA o înfundă. Mărturie explozivă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel