Kovesi a citit răspunsuri de pe foaie. Nicolai, declarații explozive

Europarlamentarul Norica Nicolai a reacționat dur după audierile Laurei Codruța Kovesi în Parlamentul European.

Într-o intervenție telefonică la postul de televiziune România TV, europarlamentarul a explicat ce se poate întâmpla în cazul în care Kovesi ar fi făcut declarații false în CV sau chiar în cadrul audierilor din Parlamentul European. 

”Dacă sunt declarații false, care nu corespund realității, ele cu siguranță vor fi sancționate conform legii române... A existat o comisie de preselecție foarte interesant este faptul că această comisie a lucrat total netransparent. Ne-am fi așteptat să aibă niște criterii de selecție, ori nu a văzut nimeni public și ne-am fi așteptat să vedem public măcar lista celor care s-au prezentat. Dar s-au selectat trei candidați care au fost astăzi audiați. Cred că această chestiune cu gradul profesional îi permitea doamnei Koveși să se distanțeze de ceilalți doi candidați ceea ce s-a văzut clar din audierea de astăzi că nu o ajuta la nimic un grad profesional. Calitatea profesională a celor doi colegi procurori ai doamnei Kovesi a fost una impecabilă, detașându-se candidatul francez”, susține europarlamentarul Norica Nicolai. 

Kovesi știa întrebările dinainte de audieri!?

”Trebuie să așteptăm votul de mâine, deși la Bruxelles se organizează așa o mică imagine de tip românesc, foarte multe persoane care aplaudau când doamna Kovesi citea sau dădea vreun răspuns. Am văzut întrebări care erau clar cunoscute dinainte de către doamna Kovesi pentru că altfel nu avea de ce să citească de pe o foaie răspunsul. Deci cred că votul de mâine va spune foarte clar care sunt calitățile profesionale și manageriale ale doamnei Kovesi”, a mai spus Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, în direct la România TV.

Vezi și: 

Întrebarea-cheie la care Kovesi a evitat să răspundă - VIDEO

Ritter-Macovei, duel de proporții în PE: Independența nu înseamnă că nu există influențe politice!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel