Korodi Attila, candidatul UDMR pentru Primăria Miercurea Ciuc

Korodi Attila
Korodi Attila

Deputatul Korodi Attila a fost ales candidatul UDMR pentru Primăria Miercurea Ciuc, câştigând detaşat pre-alegerile care au avut loc sâmbătă în municipiul reşedinţă de judeţ, în faţa contracandidatului său, actual primar al oraşului, Raduly Robert Kalman.

Korodi Attila a fost preferat de aproape 74% dintre cei peste 8.500 de alegători prezenţi la urne, în vreme ce actualul edil al municipiului, aflat la al patrulea mandat, Raduly Robert Kalman, a obţinut doar 26 de procente. Candidatul ales al UDMR la Primăria Miercurea Ciuc a declarat sâmbătă noaptea, la sediul Teatrului Municipal, după numărarea voturilor, că a fost o zi extraordinară, în care trei pătrimi din cei prezenţi la urme au votat pentru o schimbare radicală şi o nouă viziune.

Ce a declarat Korodi Attila



"Este o zi extraordinară, aproape 74%, adică trei pătrimi din oraş, din cei care au venit la urne, au votat pentru schimbare radicală, pentru o viziune nouă, care este necesară şi mă bucur că alături de mine, cu o echipă tânără, creativă, am reuşit să dăm un nou impuls municipiului, am reuşit să aducem o nouă abordare, pentru că noi proiectăm totul pe 10 ani, vorbim despre un deceniu în care fiecare, indiferent că vorbim de tineri, de bătrâni, de cei care au un business, o afacere, de cei care lucrează în societatea civilă, trebuie să-şi găsească locul. Am reuşit să deschidem societatea din Ciuc pentru o nouă perspectivă şi sper să deschidem şi instituţiile. Sunt fericit să fiu în clădirea Teatrului în acest moment, pentru că sunt foarte mulţi oameni creativi din oraş care au nevoie de respect şi să fie lăsaţi să lucreze", a declarat Korodi Attila citat de Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel