Urmărește emisiunea live


Konica Minolta, recunoaștere pe piața de Managed Workflow Services din Europa

De la producător hardware la furnizor de servicii IT: IDC nominalizează Konica Minolta ca fiind unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de Managed Workflow Services din Europa.

 


Konica Minolta Business Solutions a fost desemnată de către IDC ca fiind una dintre cele mai importante companii ("Major Players") din piața vest europeană de Managed Workflow Services (MWS).

Organizația globală de cercetare a analizat zece furnizori de echipamente de printare din punctul de vedere al capabilităților, strategiilor de afaceri și cotelor de piață, apreciind Konica Minolta pentru dezvoltarea soluțiilor de tip Enterprise Content Management (ECM).

"Toate afacerile trebuie să se transforme pentru a face față provocărilor digitalizării. Konica Minolta oferă clienților săi posibilitatea de a accelera această schimbare, ajutându-i să se dezvolte prin fluxuri de lucru digitale eficiente și productive, pentru toate operațiunile. Am recunoscut această dinamică de la un stadiu incipient, ceea ce a condus către propria noastră transformare prin extinderea ofertei de soluţii ECM pentru a furniza servicii de afaceri de vârf, alături de hardware de înaltă performanță. Suntem mândri că IDC ne-a desemnat ca fiind un jucător major, cu viziunea strategică și capacitățile necesare pentru a juca un rol de lider în formarea acestei piețe dinamice", declară Philipp Schröder, Manager Office Business Development la Konica Minolta. 

Dezvoltarea soluțiilor de tip ECM ale Konica Minolta, în special prin crearea ecosistemului Digital Workflow axat pe automatizarea proceselor de business, a fost rezultatul unor măsuri proactive ale companiei de a răspunde tendințelor de creștere a nevoilor clienților de a-și optimiza fluxurile de lucru. În conformitate cu această viziune, Konica Minolta a dezvoltat o ofertă integrată de echipamente de printare combinată cu servicii cu valoare adăugată, care oferă suport clienților pe tot parcursul colaborării, având la bază o abordare centrată pe servicii.

[citeste si]

Studiul "IDC MarketScape: Western Europe Managed Workflow 2015 Hardcopy Vendor Assessment" reprezintă evaluarea IDC a pieței de servicii de management a fluxurilor de lucru din perspectiva furnizorilor de echipamente de printare, care urmărește capacitatea acestora de a "oferi clienților o "foaie de parcurs" cu automatizarea fluxurilor de lucru și servicii de optimizare, pe care apoi să le livreze în mod eficient".

Studiul a urmat modelul MarketScape al IDC, care analizează caracteristicile cantitative și calitative pentru succesul pe această piață în creștere. Metodologia a evaluat capacitățile și orientarea strategică a furnizorilor de echipamente de printare, atât în prezent cât și pe viitor, urmărind gradul de aliniere cu nevoile clienților, viziunea strategică și capacitatea de a dezvolta și pe viitor oferte adaptate la condițiile pieței.

"Konica Minolta continuă să adopte o abordare metodică pe piață, stabilind o propunere clară pentru introducerea si dezvoltarea de soluții robuste, printr-o combinație de creștere internă, parteneriate și achiziții. Angajamentele internaționale sunt gestionate prin procesele globale, menținând în același timp agilitatea regională", a subliniat IDC în studiul "IDC MarketScape: Western Europe Managed Workflow 2015 Hardcopy Vendor Assessment".

Soluțiile ECM de la Konica Minolta vor fi expuse la CeBIT 2016

Vizitatorii târgului internațional de tehnologie CeBIT, care va avea loc în perioada 14 - 18 martie la Hanovra, în Germania, vor avea oportunitatea să vadă procese simulate din diverse domenii, precum gestionarea mesajelor electronice sau a contractelor contractelor, procesarea facturilor sau a dosarelor de personal folosind soluțiile ECM ale Konica Minolta. La standul său (sala 3, standul H17), compania va demonstra modul în care sistemele ECM pot fi integrate în diverse tipuri de fluxuri de lucru, de la captura de date şi procesarea electronică a acestora, până la stocarea arhivelor. Pentru mai multe informații despre CeBIT, vizitați: http://cebit2016.konicaminolta.eu

Konica Minolta Business Solutions Romania, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa,a fost înfiinţată pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi rețeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa de peste 24 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca şi în anii precedenţi, rezultatele anului 2014 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România. Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Printare bazate pe soluţii complete de management al documentelor.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel