Konica Minolta, o nouă soluție pentru printarea monocromă

Konica Minolta, lider de piață în domeniul sistemelor și al soluțiilor de producție prezintă noul echipament bizhub PRO 958. Cel mai recent model din portofoliul produselor de tipar digital oferă productivitate maximă și timp de răspuns rapid, fiind succesorul sistemului de producție bizhub PRO 754e. 

Acest nou echipament este ideal pentru departamentele centrale de reprografiere (CRD-uri), pentru furnizorii de servicii de print digital, precum și pentru producția de printare entry-level, îmbinând versatilitatea ridicată cu accesibilitatea și durabilitatea.

"Konica Minolta este cunoscută pentru spiritul său inovator și pentru faptul că întrunește nevoile utilizatorilor săi. bizhub PRO 958 este soluția pe care Konica Minolta o oferă utilizatorilor care își doresc un sistem digital de printare accesibil și puternic în același timp, pentru facilități de printare interne centrale. Este posibilă în același timp integrarea completă a fluxurilor de lucru de scanare sau a soluțiilor de autentificare în școli și universități", afirmă André Statkus, manager de produs la Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH.

Flexibilitate sporită

Noul scanner dual color are o capacitate de 300 de pagini și scanează cu o viteză de până la 240 ipm. Utilizatorii vor beneficia de o calitate incredibilă datorată rezoluției de printare 1,200 x 1,200 dpi, precum și de tava manuală care oferă utilizatorilor mai multă flexibilitate media. Cu o capacitate de până la 150 de pagini, tava manuală permite utilizatorilor să printeze intern chiar și bannere. Capacitatea maximă de hârtie a echipamentului bizhub PRO 958 este de 6.650 de pagini.

[citeste si]

Versatilitatea ridicată a modelului este obținută cu ajutorul unor tehnologii precum interfața Konica Minolta OpenAPI și autentificarea IWS și NFC. Aceasta le permite utilizatorilor să satisfacă cerințele birourilor moderne și fluxurilor de lucru complexe, fără a face compromisuri în materie de securitate sau de păstrare a funcțiilor. Din contră, modelul bizhub PRO 958 este cu până la 20 ppm mai rapid decât modelele anterioare, cu o viteză maximă de 95 ppm. Acesta vine cu o serie de funcții inteligente pentru o experiență de printare optimă, incluzând un număr de funcții pentru finisarea automată.

Printare profesională pentru medii de lucru moderne

O altă funcție importantă este suportul inclus pentru numeroase aplicații terțe precum Ysoft SafeQ sau Nuance eCopy Sharescan, datorită OpenAPI. Konica Minolta le permite utilizatorilor să integreze cu ușurință echipamenteul în fluxurile de lucru și structurile existente. Ecranul tactil și driverele imprimantei sunt ușor de folosit, și reprezintă un avantaj în plus în utilizarea acestui dispozitiv.

În plus, utilizatorii au opțiuni de finisare profesioniste: capsare pentru 100 de pagini, realizare de broșuri, pliere în Z sau post inserție. Unitatea opțională pentru pliere în Z este acum integrată în finisare, rezultatul fiind o dimensiune mai mică a echipamentului.

Utilizatorii au posibilitatea, de asemenea, să adauge panoul vertical opțional. Panoul oferă ușurință în utilizare atunci când operatorul stă în picioare în fața dispozitivului și este deja foarte cunoscut de la modelele PP superioare. Toate aceste trei funcții garantează împreună o productivitate crescută și un timp de răspuns extrem de scurt.

Modelul bizhub PRO 958 va fi disponibil în România începând cu iulie 2016.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Termeni și nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Konica Minolta Business Solutions Romania, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa,a fost înfiinţată pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi rețeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa de peste 24 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca şi în anii precedenţi, rezultatele anului 2015 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Printare bazate pe soluţii complete de management al documentelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel