Konica Minolta, o nouă gamă de echipamente A4 monocrom

Konica Minolta lansează noua sa gamă de imprimante, echipamente multifuncționale și de tip "all-in-one" format A4 monocrom. Pe lângă performanța îmbunătățită și interfața modernă pentru simplitate în operare, noua gamă de echipamente A4 monocrom se remarcă și prin fiabilitate și calitate superioară. Gama include atât echipamente multifuncționale premium, cu opțiuni avansate de personalizare, cât și soluții de imprimare inovatoare și mai accesibile, pentru birourile de dimensiuni reduse.

bizhub 4052 și bizhub 4752 - echipamente multifuncționale A4 high-end Noile modele A4 high-end de la Konica Minolta succed sistemele bizhub 4050 și 4750. Acestea oferă aceeași structură și aceleași funcții ca ale dispozitivelor A3 Konica Minolta, precum și o experiență de utilizare intuitivă. Ca și în cazul sistemelor A3, noile echipamente multifuncționale sunt compatibile cu aplicații integrate sau stocate pe server, facilitând personalizarea interfeței de utilizator (UI). bizhub 4052 și 4752 sunt primele sisteme A4 de la Konica Minolta cu alimentator de documente dual scan ce oferă o viteză de scanare în mod duplex de până la 94 imagini pe minut.

Memoria crescută de 2GB standard (și 4GB maxim) asigură performanța superioară și operarea mai rapidă a echipamentelor. Totodată, noile modele oferă conectivitate mobilă, pentru printare, scanare, autentificare sau conectare prin simpla atingere a dispozitivelor mobile de echipamente, prin intermediul tehnologiei NFC. De asemenea, sunt incluse servicii precum AirPrint, Google Cloud Print și Mopria.

bizhub 3622 și bizhub 4422 - sisteme de tip "all-in-one", ideale pentru utilizare zilnică

Noile sisteme de tip "all-in-one" bizhub 3622 și bizhub 4422, cu un design compact și mai accesibile, reprezintă opțiuni excelentă pentru clienții care au nevoie de funcțiile de bază: imprimare, copiere, scanare și fax. În timp ce bizhub 3622, cu o viteză de imprimare/ copiere de 36 pagini pe minut, este soluția optimă pentru grupurile de lucru din întreprinderile mici și mijlocii, bizhub 4422 răspunde unui număr mai mare de provocări și se remarcă prin viteza de imprimare/ copiere de 44 pagini pe minut, un panou de operare tactil de 4.3 inchi cu o interfață de utilizare intuitivă, card pentru coduri de bare și funcția IPDS ("Intelligent Printer Data Stream"). Sistemul bizhub 3622 oferă conexiune Wi-Fi ca standard, fiind ideal pentru birourile mici cu o infrastructură limitată de rețea sau mai puține opțiuni pentru a accesa o conexiune Ethernet. bizhub 3622 este succesorul modelului

bizhub 3320, în timp ce bizhub 4422 substituie bizhub 4020. bizhub 3602P, bizhub 4402P și bizhub 4702P – imprimante alb-negru fiabile și accesibile

Noile imprimante alb-negru A4 au fost concepute pentru birourile mici, dar și pentru mediile mixte cu sisteme A3. Acestea reprezintă alegerea perfectă pentru clienții care își doresc înaltă fiabilitate și calitate de la un singur echipament cu un raport cost-eficiență excelent. Noile modele succed sistemele bizhub 3301P/4000P/4700P și răspund unor nevoi diferite. Astfel, bizhub 3602P se adresează clienților care nu necesită opțiuni diferite pentru alimentare hârtie sau funcții mai avansate. În comparație cu modelul precedent, oferă o viteză de imprimare/ copiere mai ridicată - de 36 pagini pe minut (vs. 33 pagini pe minut pentru 3310P) și conectivitate Wi-Fi standard.

bizhub 4402 se adresează clienților care își doresc performanțe îmbunătățite, având o viteză de imprimare/ copiere de 44 pagini pe minut (vs. 40 pagini pe minut pentru 4000P) și o gamă mai largă de opțiuni pentru alimentare hârtie.

Noile modele beneficiază de o memorie RAM mai mare și de procesoare mai rapide decât sistemele precedente, precum și de opțiuni avansate precum card pentru coduri de bare și funcția IPDS, cu rolul de eficientizare a fluxurilor de lucru și a imprimării mobile.

[citeste si]

Sistemul bizhub 4702P, cu o viteză de imprimare/ copiere de 47 pagini pe minut, este alegerea optimă pentru clienții care își doresc o printare rapidă și posibilitatea de a imprima direct de pe un stick USB. De asemenea, acesta oferă o capacitate de 550 coli, față de 250 coli în cazul sistemului bizhub 4402P.

Echipamentele bizhub 4052, bizhub 4752, bizhub 4422, bizhub 3602P, bizhub 4402P și bizhub 4702P vor fi disponibile pe piață din mai 2018. Vânzările pentru bizhub 3622 vor începe până la sfârșitul lunii mai a acestui an.

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi rețeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa de peste 27 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. La fel ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2017 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Imprimare bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Mai multe informații găsiți pe site-ul Konica Minolta: www.konicaminolta.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel