Konica Minolta lansează seria de echipamente de producție în format mare KIP 800

Konica Minolta anunță lansarea gamei de echipamente de producție color în format mare KIP 800, care oferă calitate ridicată și eficiență în procesul de printare. 

Seria color KIP 800 oferă soluții complete de producție în format mare pentru foarte multe aplicații, de la arhitectură sau inginerie și până la documente pentru construcții. Seria include cinci configurații diferite cu două și patru role: două imprimante, KIP 850 și KIP 870, și trei sisteme multifuncționale, KIP 860, KIP 880 și KIP 890, care sunt echipate și cu scanner CIS pentru modelele 860 și 880 sau scanner CCD pentru modelul 890.

Echipamentele din seria KIP sunt ergonomice, oferind acces ușor pentru operare chiar și în spații înguste din cadrul companiei. La fel ca toate sistemele KIP de la Konica Minolta, seria 800 folosește controllerul KIP K, bazat pe o tehnologie care crește productivitatea și simplifică procesele de lucru. Software-ul de sistem KIP K este foarte intuitiv, cu afișajul de 12,1 inch care reacționează extrem de rapid la setări și ecranul tactil KIP Touch care face setarea tuturor funcțiilor de sistem și de printare similară cu cea de pe tablete. Utilizatorii au, de asemenea, diferite posibilități de conectare la servicii cloud, cum ar fi Dropbox, Google Drive sau SharePoint. Totodată, sistemele KIP 800 au intregrat driverul certificat AutoCAD, pentru printare direct din aplicație.

Producție în format mare, la costuri optime

Konica Minolta dezvoltă permanent noi idei și creează inovații care contribuie la creșterea afacerilor, ca parte a strategiei sale de brand, "Giving Shape to Ideas". De aceea, extinde seria KIP de printare în format mare, un segment cu un potențial ridicat de creștere în următorii ani, fiind considerat mult mai rentabil decât metodele de publicitate alternative, precum ziare, reviste, televiziune sau radio. Malwina Hecht, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH: "Konica Minolta oferă, în acest context, un nou sistem care combină toate avantajele pe care le caută clienții. Seria KIP 800 acoperă așteptările și cerințele variate ale utilizatorilor, în special în industria construcțiilor și de arhitectură, dar și pentru organizațiile neguvernamentale care activează în aceste domenii."

Pe scurt despre cele 5 echipamente noi

Seria KIP 800 poate fi achiziționată în diverse versiuni care răspund tuturor cerințelor de printare în format mare:

• KIP 880 și KIP 890 oferă funcționalități de copiere, scanare și printare pentru fluxuri de lucru cu volume mari, fiind proiectate să livreze calitate și consistență a culorii. KIP 890 este un model cu patru role echipat cu un scanner profesional KIP 2300 (CCD).

• KIP 850 este un sistem de rețea care economisește spațiul și este adecvat grupurilor de lucru, oferind printuri de format mare alb-negru și color la cea mai bună calitate, rapid și eficient.

• KIP 860 este ideal pentru mediile care necesită productivitate multifuncțională cu o singură amprentă la sol pentru a economisi spațiu.

• KIP 870 este un sistem de printare departamental creat pentru proiectele cu volume mari.

[citeste si]

Rezultate perfecte ale culorii în tiraje continue

Sistemele din seria KIP 800 folosesc un sistem de toner CMYK uscat care are cartușe de mare capacitate pentru tiraje continue și imagini extraordinare, 100% impermeabile. Utilizatorii beneficiază totodată de viteza de lucru de 268 de metri pătrați pe oră alb-negru sau color, calibrarea automată și tehnologia de comutare rapidă a echipamentelor. Toate printurile și copiile sunt, de asemenea, rezistente la lumină, astfel încât culoarea nu dispare și nu se deteriorează la expunerea îndelungată la lumină.

Sisteme conectate cu ecran tactil de 12 inch

Toate sistemele au funcții de conectivitate cu soluții software inteligente, conectare cloud și un ecran tactil de 12 inch, perfect pentru controlul cozilor de printare, vizualizarea stării sistemului și previzualizările printurilor. Caracteristicile și funcțiile sistemului sunt întotdeauna la îndemână cu navigarea intuitivă pe ecranul tactil, care automatizează copierea, scanarea și funcțiile de imprimare pentru productivitate maximă.

Sustenabilitate pe termen lung

Schimbările climatice și responsabilitatea de a diminua impactul asupra mediului sunt esențiale pentru mediul de afaceri, iar Konica Minolta acordă o atenție ridicată protecției mediului. Astfel, noua serie KIP 800 include o varietate de module de standby și sisteme de reducere semnificativă a consumului de energie.

KIP este lider în producția de imprimante wide format și un furnizor important de soluții digitale de format mare pentru arhitectură, inginerie și fabricație, soluții care oferă performanță și calitate constante pentru volume mari de lucru. Pentru mai multe informații, vizitați http://www.kip.com

Konica Minolta Business Solutions Romania, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi rețeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa de peste 24 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca şi în anii precedenţi, rezultatele anului 2014 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Printare bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu. Termeni și nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu. Termeni și nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel