Konica Minolta lansează seria bizhub 558 și noi sisteme de birou alb-negru premium

Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH (Konica Minolta) își extinde portofoliul de echipamente hardware și software cu seria bizhub 558, ce cuprinde 4 sisteme de birou premium monocrom A3 și înglobează cele mai noi tendințe ale pieței pentru a răspunde cerințelor utilizatorilor din mediile office. 

Noile echipamente premium cu o viteză de producție de 30 până la 55 de pagini A3 pe minut și cu multiple funcții și opțiuni de finisare, ce oferă fiabilitate și productivitate sporită, vor înlocui seria de succes bizhub 554e.

„Echipamentele multifuncționale alb-negru de mare viteză din seria bizhub 558 asigură o performanță remarcabilă în orice birou, indiferent de dimensiunea acestuia", explică Janin Radmacher, Product Manager la Konica Minolta. „Este soluția ideală pentru companiile care au nevoie de echipamente de printare alb-negru, ce se remarcă prin eficiență, fiabilitate și calitate la cele mai înalte standarde, precum băncile, companiile din sectorul public, de asigurări sau de recrutare de personal.

Integrare simplă în fluxurile de lucru ale utilizatorilor Seria bizhub 558 asigură creșterea productivității în special în mediile care furnizează servicii optimizate de printare, în care sunt integrate, de asemenea, echipamente color, imprimante A4 și soluții software. Integrarea perfectă în fluxurile de lucru ale utilizatorilor garantează efectuarea mai eficientă a job-urilor de printare.

Flexibilitate, personalizare și ușurință în utilizare

Panoulde comandă multi-touch de 9 inchi permite operarea simplă a echipamentelor. Atât ecranul de operare, cât și interfața driver-ului de printare, pot fi configurate pentru a răspunde nevoilor specifice ale clienților și pentru a ușura sarcinile de lucru zilnice. Opțiunile de finisare versatile permit utilizatorilor să producă diferite materiale in-house, conferind flexibilitate în cazul în care materialele sunt solicitate într-un timp scurt, iar capacitatea ridicată de alimentare cu hârtie asigură efectuarea fără întreruperi a job-urilor mari de printare.

Utilizatorii pot conecta telefoanele mobile inteligente sau tabletele la echipamentele de printare datorită tehnologiilor încorporate Wi-Fi, Bluetooth LE și NFC. Astfel, se pot printa sau scana documentele direct de pe dispozitivile mobile, fără a mai fi necesar accesul la computer.

[citeste si]

„Seria bizhub 558 îmbină productivitatea impresionantă și fiabilitatea cu soluțiile de conectivitate și multiplele opțiuni de personalizare, reprezentând alegerea ideală pentru mediile cu volume mari de printare alb-negru și oferind, totodată, cel mai bun raport calitate-preț. Noile funcții ușurează sarcinile de lucru și aduc, astfel, mai multă bucurie la locul de muncă", concluzionează Janin Radmacher.

Konica Minolta Business Solutions Romania, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi rețeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa de peste 25 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca şi în anii precedenţi, rezultatele anului 2016 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Printare bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Mai multe informații găsiți pe site-ul Konica Minolta: www.konicaminolta.ro.

Imagini ale produselor sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel