Konica Minolta, lansare de succes pentru mediile de printare cu volum mare

Konica Minolta lansează în România noul echipament multifuncțional alb-negru bizhub 758, creat pentru a răspunde cerințelor de productivitate și fiabilitate din mediile office cu volume mari de printare și ale departamentelor de printare interne. 

Bizhub 758 este succesorul modelului bizhub 754e, oferind calitate înaltă a printului și fluxuri de lucru simplificate. În același timp, cu cea mai scăzută valoare TEC din clasa sa, echipamentul este foarte ecologic.

Konica Minolta, lider de piață în domeniul echipamentelor office de printare, își actualizează constant portofoliul hardware și software, în concordanță cu cele mai recente tendințe în domeniu și pentru a veni în înâmpinarea nevoilor clienților . Ronja Harste, Product Manager la Konica Minolta, despre beneficiile noului echipament: "Oferind flexibilitate mare, noul bizhub 758 poate fi utilizat pentru orice tip de proces de afaceri, permițând utilizatorilor să își îmbunătățească productivitatea. Acest echipament este alegerea perfectă pentru producerea multor tipuri de documente, în special în mediile de lucru care impun eficiență, fiabilitate și calitate la standarde înalte."

Bizhub 758 oferă numeroase funcționalități noi: alimentatorul de documente dual-scan de mare capacitate dezvoltat recent simplifică scanarea volumelor mari și crește productivitatea, în timp ce tehnologia avansată de detectare pentru prevenirea alimentării cu pagini multiple reduce erorile și blocajele în alimentarea cu hârtie. În plus, cu funcția de măsurare a dimensiunii hârtiei, nu mai este necesară verificarea manuală a suportului de printare, asigurându-se astfel o operare ușoară și mai puțin predispusă la erori.

Opțiunile de finisare avansate facilitează producția internă și la cerere a unei game vaste de materiale. Bizhub 758 face broșuri de până la 80 de pagini, pliază scrisori în mai multe moduri, capsează documente, perforează facturi și multe altele, economisind timpul și munca operatorului. Pentru a face operarea cât mai confortabilă, panoul de comandă și interfața driverului de printare pot fi personalizate în funcție de cerințele utilizatorilor.

[citeste si]

Prin integrarea zonei mobile touch în ecranul echipamentului, utilizatorii beneficiază de cele mai recente dezvoltări tehnologice, precum autentificarea prin intermediul NFC. Cu cea mai mică valoare TEC din clasa sa, datorată tehnologiei de ultimă generație, bizhub 758 este un produs durabil, care economisește energie oferind printare eficientă și ecologică. Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu. Termeni și nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Konica Minolta Business Solutions Romania, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa,a fost înfiinţată pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi rețeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa de peste 24 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca şi în anii precedenţi, rezultatele anului 2015 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Printare bazate pe soluţii complete de management al documentelor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel