Konica Minolta, la CeBIT 2016. Soluții de business ECM pentru optimizarea proceselor de lucru

Konica Minolta va prezenta la CeBIT, cel mai mare târg de IT din lume, portofoliul de servicii pentru afaceri de tip ECM. 

În cadrul CeBIT, organizat în Hanovra, Germania, în perioada 14 -18 martie, Konica Minolta va face demonstraţii live ale soluţiilor pentru afaceri și va arăta fluxuri de lucru Enterprise Content Management (ECM) tipice, care optimizează procesele de lucru în diverse tipuri de afaceri. În același context, compania va prezenta noile direcții de business pentru perioada următoare.

Companiile se confruntă din ce în ce mai mult cu un exces de informații și cu un număr tot mai mare de documente pe care trebuie să le gestioneze. Acest lucru duce la situația în care există foarte multe date fără o structură adecvată. Cercetările în domeniu relevă faptul că angajații petrec până la 50% din timpul lor în căutarea unui anumit conținut; în plus, 1 din 14 documente se pierde în acest amalgam de informaţii. Soluţiile de tip Enterprise Content Management oferă răspunsul la aceste provocări. Companiile care utilizează ECM pentru o transformare digitală sunt mai eficiente, structurate și productive. Konica Minolta este un furnizor de top pe piaţa consultanţei în domeniul soluţiilor pentru procesele de documente şi informaţii, care în ultimii ani oferă servicii de management de conținut (MCS – Managed Content Services) şi îşi extinde constant competenţele privind soluțiile de tip ECM.

Olaf Lorenz, General Manager al Konica Minota International Marketing Division: "Konica Minolta înțelege nevoia de transformare digitală a companiilor din ziua de astăzi și urmărește să dezvolte afacerile clienților săi concentrându-se pe fluxuri de lucru digitale în toate domeniile de afaceri. În cadrul CeBIT vom prezenta clienţilor soluțiile noastre ECM și vom demonstra beneficiile suplimentare ale soluţiilor de tip Managed Content Services, care sunt orientate în mod specific către nevoile individuale ale companiilor de a-şi îmbunătăţii eficiența de operare."

[citeste si]

Sub sloganul "YOU want to go digital. WE will take you there", Konica Minolta oferă vizitatorilor CeBIT oportunitatea de a observa procese simulate din diverse domenii, precum gestionarea mesajelor electronice și a contractelor, procesarea facturilor sau a dosarelor de personal. Pe durata târgului, Konica Minolta va fi prezentă în Sala 3, standul H17 unde va demonstra modul în care sistemele ECM pot fi integrate în diverse tipuri de fluxuri de lucru, de la captura de date şi procesarea electronică a acestora, până la stocarea arhivelor.

Pentru mai multe informații, vizitați http://cebit2016.konicaminolta.eu

Konica Minolta Business Solutions Romania, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa,a fost înfiinţată pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi rețeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa de peste 24 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca şi în anii precedenţi, rezultatele anului 2015 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Printare bazate pe soluţii complete de management al documentelor.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu. Termeni și nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel