Konica Minolta Business Solutions România, desemnată Microsoft Top Managed Partner

Konica Minolta Business Solutions România a devenit, în luna februarie 2016, Microsoft Top Managed Partner.

Obţinerea acestui nivel de parteneriat confirmă competențele şi rezultatele Konica Minolta în furnizarea de soluţii şi servicii bazate pe platforme Microsoft, atât în implementări on-premise, cât şi în cloud.

Statutul de Microsoft Top Managed Partner oferă Konica Minolta acces la un program de parteneriat de elită, precum și resurse tehnice şi de marketing menite să accelereze adopţia în piaţă a soluţiilor dezvoltate şi promovate de Konica Minolta în sfera managementului informaţiilor. Grupate sub conceptul propriu "More than Printing. Information Management", soluţiile Konica Minolta se situează în sferele Enterprise Content Management, colaborare, fluxuri de lucru şi productivitate. Compania își propune să devină un furnizor unic pentru clienții săi în domeniul managementului documentelor și, în general, al informației, plecând de la locul în care documentele sunt printate (echipamentul multifuncţional) și până la arhivarea electronică a informaţiei înregistrată pe hârtie.

Helmut Ignat, General Manager Konica Minolta Business Solutions România: "Acest nou nivel de parteneriat confirmă strategia noastră în direcţia dezvoltării ca furnizor de servicii IT, având competenţele şi expertiza necesare livrării de servicii de consultanţă şi implementare, atât în ceea ce priveşte soluţiile de infrastructură, cât şi de management al informaţiilor şi al proceselor de business."

Konica Minolta deţine în prezent două competenţe Microsoft de tip Silver, respectiv Collaboration and Content şi Midmarket Solution Provider, oferind clienţilor săi soluţii de arhivare electronică, management al documentelor, soluţii de captură şi indexare automată a datelor, management automat al fluxurilor de lucru şi soluţii de colaborare bazate pe platforme Microsoft, implementate on-premise şi în cloud.

[citeste si]

Konica Minolta Business Solutions Romania, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa,a fost înfiinţată pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi rețeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa de peste 24 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca şi în anii precedenţi, rezultatele anului 2014 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România. Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Printare bazate pe soluţii complete de management al documentelor.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu. Termeni și nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel