Konica Minolta Business Solutions, expoziție la Cluj-Napoca

Konica Minolta Open Days are loc la Cluj-Napoca în perioada 28-30 octombrie. Participanții vor avea posibilitatea să descopere noi oportunități de dezvoltare în domeniul tiparului digital și vor putea testa sistemele performante de producție de la Konica Minolta și soluțiile de eficientizare a producției de printuri.

Viorica Mocanu, director marketing la Konica Minolta Business Solutions România susține că "evenimentul Open Days Konica Minolta din Cluj-Napoca subliniază misiunea noastră de a fi un partener de încredere și a oferi soluții de optimizare a infrastructurii de tipar digital. Astfel, clienții noștri vor putea simplifica procesele de imprimare, vor beneficia de o creștere a veniturilor dar și de o reducere a costurilor în fluxurile de lucru zilnice. Drept rezultat, furnizorii de soluții de imprimare au parte de o abordare mai profitabilă a propriei afaceri". 

Ce o să vedeți în cadrul expoziției

În cadrul evenimentului, Konica Minolta Business Solutions România va prezenta o gamă largă de soluții pentru furnizorii de print, oferindu-le posibilitatea de a afla mai multe despre sistemele de producţie Konica Minolta și despre cum pot acestea să le simplifice procesele de lucru și să le eficientizeze activitatea prin utilizarea de aplicații inteligente care îmbunătățesc productivitatea procesului de tipar, în contextul noilor provocări din domeniul IT. Participanții vor avea posibilitatea să descopere și să testeze soluţii de management al documentelor, soluții pentru optimizarea procesului de tipar şi aplicaţii interactive pentru consolidarea strategiilor de business. De asemenea, pentru a veni în întâmpinarea furnizorilor de print cu o gamă cât mai variată de produse vor fi prezentate inclusiv comenzile online de printuri (web-2-print) şi soluții de automatizare a fluxului de lucru în tipografii.

La eveniment, vor fi expuse sisteme de producție profesionale, unul dintre cele mai importante fiind bizhub PRESS C1085, unul dintre cele mai performante echipamente de producție de la Konica Minolta. Chiar dacă evenimentul se adresează în mod special furnizorilor de print și tipografiilor, pentru a veni în întâmpinarea tuturor preferințelor invitaților va fi prezent și bizhub C368, echipament office color lansat chiar în această toamnă, care aduce îmbunătățiri față de modelele anterioare echivalente din aceeași serie. 

Pe lângă echipamentele de mai sus, în cadrul Konica Minolta Open Days – echipamente și soluții de tipar digital 2015 participanții vor mai putea testa echipamente de tipar digital color bizhub PRESS C1070P și bizhub PRO C1060L, pentru a se putea observa calitatea deosebită a imaginilor şi viteza de imprimare superioară, iar bizhub PRESS 1052, sistem alb-negru dedicat în mod special producţiei de carte în tiraj mic,  își va demonstra încă o data capacitățile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel