Konica Minolta Business Solutions a achiziționat ProcessFlows Holdings

Konica Minolta Business Solutions (UK) Ltd. a anunțat achiziționarea ProcessFlows Holdings Ltd, companie care deține integral ProcessFlows (UK) Ltd ("ProcessFlows"). ProcessFlows este furnizor de tehnologii și servicii pentru captarea, procesarea, managementul și distribuirea de documente, informații, voce și date.

Soluții pe bază de procese de tip agile


Neil Dingley, directorul general Konica Minolta UK: "Această achiziție va permite companiei Konica Minolta să-și dezvolte în continuare serviciile IT complete și sofisticate, bazate pe procese, adresând nevoile unor clienți noi și existenți din sectorul public, guvern, sistemul de sănătate, educație, sectoarele juridic și comercial. Achiziția crează o sinergie între serviciile noastre existente de gestionare a printării și management de conținut, cu fluxul proceselor de lucru și stocare, și ne va permite să oferim clienților șansa de a beneficia de avantajele oferite de soluțiile IT pe bază de procese de tip agile."


Soluțiile ProcessFlows gestionează informațiile la intrarea acestora într-o organizație, întreprind acțiuni inteligente pentru a le recunoaște și stoca în siguranță, astfel încât acestea să poată fi accesate instant. Astfel se oferă certitudinea că informațiile ajung la persoana potrivită la timp, în formatul cel mai adecvat, cu toate informațiile asociate de care aceștia au nevoie pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză.

Noua tehnologie, compatibilă cu toate sectoarele de bussines


Konica Minolta este alături de companiile care, în prezent, trebuie să se transforme pentru a răspunde provocărilor digitalizării. Serviciile și instrumentele furnizate de Konica Minolta facilitează și accelerează digitalizarea, sprijinind clienții să-și dezvolte afacerile prin intermediul unor fluxuri de lucru eficiente și productive, în fiecare aspect al activității lor. Implementarea ProcessFlows sporește viteza cu care un departament sau o companie întreagă își poate gestiona informațiile interne și permite companiilor să se concentreze pe adevăratul scop al activității lor.
ProcessFlows oferă companiilor vizibilitate și control pentru întrunirea cerințelor de conformitate, precum și opțiuni de raportare în timp real care permit echipei de management să își evalueze eficiența. Tehnologia este compatibilă cu toate sectoarele pieței de business.
ProcessFlows are peste 1.200 de clienți cu proveniență dintr-un spectru larg de domenii de activiate, inclusiv sisteme de sănătate, administrații centrale și locale, sisteme juridice, bancare, de asigurări, precum și majoritatea sectoarelor comerciale. Compania are relații pe termen lung cu furnizori precum Nuance Equitrac și Safecom, OpenText Rightfax și Alchemy, Hyland Onbase, Readsoft, Intuitive Dashboards și AVsT CallXpress.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel