Konica Minolta anunță "Workplace Hub" - cea mai inteligentă platformă IT pentru biroul viitorului

 Konica Minolta Inc. devine partener al Microsoft, Hewlett Packard Enterprise, Sophos, Canonical și BrainTribe pentru a devzolta sisteme de management digital al afacerii pregătite pentru transformările epocii informației 

Konica Minolta Inc. (Konica Minolta) anunță "Workplace Hub", o soluție IT inovatoare dedicată segmentului enterprise, ce integrează toate tehnologiile utilizate de o organizație prin intermediul unei platforme centralizate. Prima versiune a "Workplace Hub" va fi disponibilă pe piață din toamna anului 2017 și se va adresa companiilor de toate dimensiunile, angrenate în procesul de transformare digitală, cu rolul de a crește performanța și de a reduce complexitatea operațiunilor IT.

"Workplace Hub" marchează începutul unei noi etape în istoria Konica Minolta, prin consolidarea poziției sale pe piața de servicii IT și reiterarea angajamentului de a aduce inovații și de a îndeplini cerințele, în permanentă evoluție, ale clienților.

Noua platformă furnizează beneficii precum: reducerea costurilor alocate management-ului IT și serviciilor și oferirea de informații relevante, în timp real, utilizatorilor. Prin crearea unui ecosistem care administrează și coordonează întreaga infrastructură IT și de servicii, "Workplace Hub" oferă utilizatorilor o abordare la 360 grade a operațiunilor IT din interiorul organizației.

Mai mult, planul platformei permite integrarea tehnologiilor IoT (Internet of Things), Artificial Intelligence, Intelligent Edge și Decision Support, întrucât acestea vor deveni esențiale mediului de afaceri modern, simplificând și eficientizând fluxurile de lucru și colaborările. Mulțumită parteneriatelor globale cu Hewlett Packard Enterprise, Sophos și Microsoft, e posibilă livrarea celor mai bune soluții IT, hardware și de securitate, iar serviciile adiționale de la Canonical și BrainTribe oferă avantajul management-ului bazelor de date avansate open source, accelerând procesul de transformare digitală pentru orice companie. Dennis Curry, Vicepreședinte și Director de Business Innovation și R&D la Koica Minolta, a afirmat: «"Workplace Hub" va deveni cea mai complexă platformă pentru soluții și servicii solicitate de mediile de afaceri ale viitorului. Companiile se pot dezvolta și își pot gestiona activitățile IT, în funcție de evoluția afacerilor. "Workplace Hub" simplifică operațiunile IT și deschide calea pentru noi integrări foarte interesante, precum AI și "intelligent edge computing", devenind o parte centrală a organizației digitale a viitorului.»

[citeste si]

Schimbarea strategică va permite companiei Konica Minolta să livreze mai multe soluții complexe privind transformarea digitală, în timp ce își continuă misiunea sa de a oferi produse și servicii de înaltă calitate pentru mediile de afaceri.

„Modalitățile de lucru evoluează într-un ritm accelerat și transformarea digitală joacă un rol din ce în ce mai important atât pentru a asigura supraviețuirea companiilor pe piață, cât și prosperitatea acestora în viitor", susține Shoei Yamana, CEO și Președinte la Konica Minolta Inc.

Prima versiune a "Workplace Hub" va fi disponibilă din toamna anului 2017 companiilor interesate de Enterprise Managed Services la prețuri accesibile.

Mai multe informații despre evenimentul de lansare, principalii speakeri și teme de discuție, puteți afla accesând: workplacehub.konicaminolta.com.

Despre Konica Minolta

Konica Minolta, Inc. este o companie specializată pe tehnologie, la nivel mondial, care furnizează soluții inovatoare pentru mediile de afaceri și pentru societate. Integrând tehnologiile sale fundamentale în patru domenii: imagistică, optică, material și nano-fabricație, Konica Minolta este dedicată misiunii sale de a crea noi valori ce răspund necesităților și provocărilor clienților în optimizarea proceselor de lucru. Compania a trecut printr-un proces de transformare, extinzându-și aria de expertiză în tehnologii digitale, în era „Internetului tuturor lucrurilor" (IoT). Konica Minolta a stabilit, de asemenea, diverse colaborări cu parteneri din mediul academic, industrial și antreprenorial.

Cu sediul central în Tokyo, Konica Minolta este reprezentată în 50 de țări și are peste 43.000 angajați. Konica Minolta furnizează produse și servicii în peste 150 țări din lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel