Konica Minolta a câștigat premiul Good Design 2015

Konica Minolta a primit premiul Good Design 2015 oferit de Japan Institute of Design Promotion (JDP) pentru noua gamă de echipamente multifuncționale A3 alb-negru bizhub 367/287/227 și pentru aplicația de mobil bizhub Remote Access.

Astfel, noua gamă a primit cea mai înaltă recunoaștere atât pe zona hardware, cât și software, ambele fiind remarcate pentru design-ul foarte echilibrat. Gama bizhub 367/287/227 s-a remarcat la nivel de design prin placa albă simbolică de pe partea frontală a echipamentelor, unde sunt concentrate punctele de acces ale utilizatorului, pentru că este proiectată într-un contrast puternic cu restul carcasei, care este de culoare neagră. Astfel, utilizatorul recunoaște intuitiv că aceasta este componenta de operare și control.

Designul său inteligent oferă utilizare îmbunătățită, productivitate mai mare, precum și o orientare mai bună. Butoanele text și multi-touch de pe panoul touchscreen au dimensiunile perfecte pentru a fi vizibile și ușor de operat, sunt simplu de înțeles și fac astfel ca diversele funcții să fie ușor de utilizat.

Mai mult, multifuncționale ating cel mai bun raport de consum de energie - 0,5 W în modul de repaus, iar utilizatorii au posibilitatea să urmărească nivelul ecologic și consumul de energie, care sunt afișate pe panou. bizhub Remote Access permite utilizarea echipamentelor bizhub de pe telefoane inteligente și tablete cu sisteme de operare Android și iOS.

[citeste si]

Având la bază abordarea BYOD (Bring Your Own Device), aplicația afișază pe dispozitivul mobil panoul de comandă al multifuncționalului și permite operarea de la distanță, de aproape oriunde din birou. Astfel, anagajații câștigă flexibilitate și, în plus, echipamentele multifuncționale sunt accesibile și utilizatorilor care au probleme de mobilitate. Cu un telefon mobil inteligent sau o tabletă, aceștia pot accesa funcțiile echipamentelor multifuncționale cu mai multă ușurință.

În concluzie, bizhub Remote Access a fost apreciat pentru designul care permite o mai bună accesare și operare de la distanță a echipamentelor de pe dispozitive mobile. Mai mult, elementele suplimentare de design precum culorile dispozitivului, tăvile de hârtie foarte ușor de folosit și operarea multi-touch sunt gândite pentru a simplifica munca de birou a oricărui angajat. Astfel, noua gamă este premiată pentru design-ul echilibrat atât în zona hardware, cât și software.

Premiul Good Design Premiul Good Design se acordă în Japonia din 1957 si are la bază un un sistem unic și complex de evaluare și recomandare a design-ului. De peste 55 ani, premiul Good Design este acordat pentru design remarcabil care reflectă totodată cultura unei ere noi și vizează prosperitatea și dezvoltarea industrială. În toată această perioadă au fost acordate mai mult de 40.000 de premii Good Award, aproximativ 1.000 în fiecare an. Semnul distinctiv al premiului, Litera "G", este recunoscut la scară largă drept simbol pentru un design remarcabil.

Konica Minolta Business Solutions Romania, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi rețeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa de peste 24 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca şi în anii precedenţi, rezultatele anului 2014 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România. Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Printare bazate pe soluţii complete de management al documentelor.

Mai multe detalii despre gama bizhub 367/287/227 găsiți aici http://www.konicaminolta.ro/ro/business-solutions/produse/sisteme-de-birou/imprimante-multifunctionale.html, iar imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu. Termeni și nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel