Koeman (FC Barcelona): E mai bine să nu vorbesc de Super Ligă

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Antrenorul echipei spaniole de fotbal FC Barcelona, olandezul Ronald Koeman, a evitat să comenteze subiectul Super Ligii europene, care în ultimele ore a rămas cu doar patru membri fondatori din cei 12 care au anunţat lansarea proiectului, transmite EFE.

Ieri am vorbit cu preşedintele (Joan Laporta) pe această temă şi mi-a explicat poziţia clubului, dar am preferat să nu-mi spun părerea. Până la urmă tot ce doresc eu este să fie bine pentru clubul nostru, a declarat Ronaldo Koeman în conferinţa de presă dinaintea meciului cu Getafe din La Liga.

La insistenţele jurnaliştilor, Koeman a replicat tăios: Nu voi mai răspunde la întrebări pe această temă a Super Ligii. Nu eu sunt purtătorul de cuvânt, care este întotdeauna preşedintele şi el este cel care trebuie să vorbească de acest subiect.

Tehnicianul olandez a admis totuşi că nu a fost consultat înainte de semnarea documentului de înfiinţare al Super Ligii şi nu ştie dacă opinia jucătorilor săi a fost cerută. După anunţurile făcute marţi de cele şase cluburi engleze care s-au retras, Atletico Madrid şi Inter Milano au luat aceeaşi decizie, miercuri, astfel că în Super Ligă au mai rămas angajate două cluburi din Spania, Real Madrid, FC Barcelona, precum şi două din Italia, Juventus Torino şi AC Milan, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel