KMG International şi Rompetrol aniversează Ziua Naţională a României

KMG International şi Rompetrol aniversează Ziua Naţională a României printr-o serie de acţiuni de promovare a valorilor naţionale româneşti susţinute prin intermediul operaţiunilor dezvoltate de Grup în domeniul petrolier.

"KMG International este un promotor al valorilor autentice româneşti atât prin expertiza pe care a dezvoltat-o industria petrolieră, cât şi prin valoarea adăugată a produselor sale oferite clienţilor din România sub brandul Rompetrol. Prin dezvoltarea operaţiunilor sale principale, de rafinare, transfer maritim de produse petroliere, distribuţie de carburanţi, KMG International reprezintă un real motor de creştere pentru România, fie că vorbim de activitatea angajaţilor din ţară sau de know-how-ul acestora transferat în străinătate, fie că ne referim la impactul economic şi social major al operaţiunilor noastre. Cu prilejul Zilei Naţionale a României marcăm încă odată reuşita parteneriatului nostru român-kazah în promovarea cu success a valorilor atestate în plan local şi internaţional", a declarat prim vice preşedintele KMG International, Cătălin Dumitru.

Clădirile administrative ale celor două rafinării deţinute de KMG International, Petromidia - cea mai mare şi mai modernă din ţară şi Vega - cea mai longevivă unitate de profil din România – au fost decorate cu steagul României. Tricolorul a fost montat pe o suprafaţă de 60 de metri lungime şi 16 metri lăţime pe clădirea sediu a companiei Rompetrol Rafinare din Năvodari, care operează cele două rafinării. De asemenea, drapelul naţional acoperă o suprafaţă de 14 metri lungime şi 6 metri lăţime din suprafaţa clădirii administrative a rafinăriei Vega.

 

Clienţii care vor intra în staţiile de alimentare Rompetrol de 1 Decembrie vor primi steguleţe cu drapelul naţional al României ce pot fi montate pe maşini. Peste 22.000 de astfel de produse sunt distribuite în principalele staţii de alimentare din ţară.

De asemenea, de Ziua Naţională a României, clienţii Rompetrol vor putea participa la un eveniment special organizat de Hei în cadrul staţiei de alimentare Rompetrol Sibiu din str. General Vasile Milea, o experienţă culinară inedită, alături de Printesa Polonic. Organizat împreună cu Asociaţia Povestaşii, Rompetrol aduce atelierul Stră-bucate în staţia Rompetrol, precum şi povestirile despre reţetele speciale de sendviş şi de desert traditional românesc pregătite de Prinţesa Polonic.

Cu prilejul aniversării Zilei Naţionale a României, compania promovează proiectul video „Fabricat în România". Prin entităţile sale de producţie, KMG International este cel mai mare rafinor al ţării, Petromidia are o capacitate de peste 5 milioane tone pe an, producător unic de bitum şi n-hexan prin operaţiunile rafinăriei Vega, dar şi producător unic de polimeri, prin divizia sa de petrochimie, şi de robineţi industriali, prin activităţile Rominserv Valves Iaifo Zalău.

[citeste si]

KMG International derulează, de asemenea, în parteneriat cu Agenţia Naţională de Presa AGERPRES, proiectul editorial intitulat "160 de ani de rafinare", în perioada 22 noiembrie – 16 decembrie. În urmă cu 160 de ani, rafinăria de la Râfov de lângă Ploieşti, prima rafinărie din lume, procesa pentru prima dată ţiţei. În cadrul proiectului vor fi difuzate materiale jurnalistice și documentare care vor aborda, printre altele, subiecte privind istoricul rafinării în România, strategiile companiilor petroliere în sectorul de rafinare, problemele de mediu.

Materialele pot fi vizualizate pe canalele de Comunicare ale KMG International, la următoarele adrese: Facebook - https://www.facebook.com/kmg.int/ LinkedIn Rompetrol - goo.gl/vCh7qI  Website dedicat campaniei "160 de ani de rafinare": http://www.rompetrol.com/160-ani-de-rafinare/

***

Deținut de compania națională de petrol și gaze din Kazakhstan - KazMunayGas, KMG International desfășoară operațiuni majore în rafinare și petrochimie, retail, trading, upstream și servicii industriale în 11 piețe principale. În România, Grupul operează rafinaria Petromidia Năvodari - cea mai mare unitate de profil și una dintre cele mai moderne din regiunea Mării Negre, rafinăria Vega Ploiești - cea mai veche unitate de profil în funcțiune (1905) și unicul producător de bitum și hexan, divizia de petrochimie - singurul producător de polimeri, dar și o rețea de distribuție a carburanților formată din peste 720 de puncte de alimentare, 6 depozite, 230 de stații distribuție GPL auto, 9.000 de puncte de distribuție butelii și 3 stații de îmbuteliere GPL. Alături de rafinăria Petromidia Navodari - cel mai mare exportator de produse petroliere din România, produsele de nișă realizate la Vega Ploiești ajung în țări precum Ungaria, India, Turcia, Germania, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Italia și Polonia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel