Klaus Johannis îl atacă dur pe Gigi Becali

Klaus-Johannis
Klaus-Johannis

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, crede că Gigi Becali nu are ce căuta în Parlament. El spune că indiferent dacă pedeapsa este cu suspendare sau executare,  este neplăcut ca o persoană care are o condamnare penală să reprezinte pe cineva în Parlament. 

"Mie, personal, mi-ar displăcea să fiu reprezentat de o persoană cu o con­dam­nare penală, indiferent că este cu suspendare sau executare. După părerea mea, persoane cu condam­nări nu au ce căuta în Parla­ment. Punct. Nu contează unde este membru, contează principiul. Dacă acceptăm că persoane condamnate pot fi membri în Parlament, părerea mea este că greşim", a declarat primarul Sibiului, Klaus Johannis, citat de Tribuna, potrivit RL.

Gigi Becali, membru al comisiei juridice a Parlamentului, a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la trei ani închisoare cu suspendare în dosarul în care este acuzat că i-a sechestrat şi interogat pe hoţii care i-au furat limuzina. Perioada de încercare este de 8 ani, timp în care Becali trebuie să respecte reguli stricte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel