Klaus Johannis e sigur de fotoliul de primar al Sibiului, cu sau fără susţinerea USL

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat că îi este „indiferent“ dacă Uniunea Social Liberală (USL) îl va susţine în cursa pentru un nou mandat la primărie, la alegerile locale din 2012, după ce Victor Ponta a spus că Uniunea ar putea susţine candidaţi indenpendenţi.

"Nici nu m-ar ajuta, nici nu m-ar încurca o susţinere din partea USL. Îmi este indiferent dacă mă vor sprijini sau nu. Pot să spun, însă, că până acum nu a venit nimeni de la USL să discute cu mine", a declarat Klaus Johannis, potrivit NewsIn.

Reacţia primarului Sibiului a venit după ce liderul PSD Victor Ponta a declarat că în unele oraşe este posibil ca USL să susţină candidaţi independenţi la fotoliile de primari. "Ca şi la Bucureşti sau Sibiu, nici la Timişoara nu exclud absolut deloc ideea ca Uniunea să susţină un candidat independent, care are şansele cele mai mari de a câştiga alegerile. Acest lucru e valabil şi pentru consiliile judeţene. Exclud doar să susţinem vreun PDL", a spus Ponta săptămâna trecută, în timpul unei vizite la Timişoara.

La Sibiu, Klaus Johannis se află la al treilea mandat consecutiv, el câştigând alegerile din anii 2000, 2004 şi 2008, ultimele două din primul tur, cu 88%, respectiv 82% din voturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel