Klaus Iohannis vrea restricții suplimentare în București. Programul magazinelor și mall-urilor, restrâns

Foto: Administrația Prezidențială
Foto: Administrația Prezidențială

Președintele României, Klaus Iohannis, a vorbit despre situația alarmantă din zona metropolitană București - Ilfov, în timpul unui eveniment din județul Dolj.

„Este probabil important să spun câteva cuvinte și despre situația din București care este complicată. Știu că au fost multe discuții și cred că pentru București este nevoie să se ia măsuri suplimentare, deci restricții suplimentare. Sper ca cei din Comitetul bucureștean să fie înțelepți și să înțeleagă acest lucru”, a transmis președintele.

„Restricții probabil sunt necesare acolo unde se formează aglomerații și, probabil, este nevoie de a reduce aceste aglomerații în special în weekend. Probabil vor trebui schimbate orele de deschidere și pentru magazine și pentru mall-uri. Pe scurt, trebuie eliminate aglomerările și este în interesul nostru, al tuturor. În fond, dacă respectăm restricțiile noi ajutăm pe cei din prima linie, medicii, personalul medical, și ajutăm pe cei mai puțin norocoși dintre noi care fac o formă mai gravă de boală”, a adăugat Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel