Klaus Iohannis vede propunerea lui Liviu Dragnea drept o "eroare mare de tot"

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, vede propunerea "migrației primarilor" a vicepremierului Liviu Dragnea, intens susținută de PSD, drept o eroare foarte gravă în cazul în care Guvernul adoptă ordonanța prin care se aprobă. 

"Ar fi o eroare mare de tot dacă Guvernul Ponta ar da ordonanța prin care s-ar aproba migrația politică a primarilor, la fel ca și legea amnistiei și a grațierii pe care și-o doresc foarte mulți din PSD. Eu sunt total împotriva unei astfel de înlesniri. Trebuie să terminăm odată cu migrația politică, trebuie să facem politică pentru România, pentru români, pentru economie, și nu de dragul grupurilor de interese oculte din interiorul partidelor, afirmă președintele PNL, Klaus Iohannis, duminică, într-o postare pe Facebook.

Aleşii locali şi-ar putea schimba culoarea politică fără să-şi mai piardă mandatul. Asta dacă propunerea vicepremierului Liviu Dragnea va fi acceptată de coaliţia de la guvernare. Liviu Dragnea a declarat că în prezent foarte mulţi aleşi locali activează pentru alte partide şi că ar fi bine ca, pentru o perioadă de două săptămâni, să existe posibilitatea ca aceştia să îşi aleagă partidul fără să își piardă mandatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel