Klaus Iohannis, TIR de atacuri la adresa PSD!

Președintele Klaus Iohannis a lansat o serie de atacuri la adresa PSD. 

Despre Autostradă

- Printre cei care m-au așteptat la intrare au fost unii cu care ne-am mai întâlnit, oameni curajoși care luptă, ca și mine, ca și dumneavoastră, pentru autostradă, pentru Autostrada Unirii. Este această autostradă probabil cel mai important obiectiv de infrastructură pentru Moldova și să știți de la mine – dacă scăpăm de pesediști și ajungem, în final, să avem un Guvern liberal, această autostradă se va face!


Despre accidentul din Ialomița

- Ce să înțelegem de aici? Să înțelegem că lipsa de infrastructură ucide, precum și corupția ucide? Această nepăsare criminală a pesediștilor costă vieți, costă vieți de români.


Despre Guvernul PSD

- Cum în urmă, trebuie să recunoaștem, a rămas România, fiindcă am avut, din nefericire, atâția ani la conducere PSD. PSD este principalul motiv al rămânerii în urmă a României! Fără PSD, România ar fi fost mult, mult mai departe. Fără PSD, România ar fi fost în rând, cum se spune, cu celelalte națiuni europene. Acest decalaj, dragii mei, trebuie depășit. Acest decalaj trebuie depășit cu un guvern responsabil, cu un guvern liberal!

Despre spitalul regional

- Mai devreme l-am întrebat pe Costel – „Domnule, am tot auzit de acest mare spital regional de la Iași. E gata?". Nu. Nici nu-i început. O adevărată bătaie de joc la adresa românilor. O adevărată bătaie de joc pe care și-a permis-o PSD.


Despre rezidențiat

- Și își permite și în continuare. Auziți, zice doamna Dăncilă, zice că nu se poate ține rezidențiatul tinerilor medici – apropo de spital – fiindcă n-avem ministru al educației. Păi, dragii mei, acum se organizează rezidențiatul, când trebuia să fie? În noiembrie? Te apuci de un examen național extrem de important pentru tinerii medici, te apuci în octombrie? Păi, nu ți-ar fi rușine, PSD? 

Despre România normală 

- România Normală este România în care statul funcționează pentru cetățean, nu ca acum, când se așteaptă ca cetățeanul să funcționeze pentru PSD!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel