Klaus Iohannis: Spionii, ceva normal. Gabriela Firea: Nu e numai rupt de realitate, dar și...

Președintele Traian Băsescu a lansat o fumigenă: candidat-ofițer acoperit. Jurnalistul B1 TV, Robert Turcescu, a alimentat-o recunoscând că a fost ofițer sub acoperire. Klaus Iohannis vede în aceste situații o normalitate. Reacția Gabrielei Firea, vicepreședinte al PSD, este una dură.

"Da, eu cred că face parte din activitatea serviciilor şi nu cred că este vreo problemă. Eu, personal, consider că în servicii avem profesionişti foarte buni, dar nu cred că trebuie noi să le spunem cum să îşi facă treaba", a spus prezidențiabilul Klaus Iohannis, la Adevărul Live. 

Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a comentat: "Klaus Werner Iohannis, candidatul ACL la președinția României, dovedește, pe zi ce trece, că este nu numai rupt de realitățile românești, dar și că are o viziune total nepotrivită asupra modului de acțiune al serviciilor secrete și, pe cale de consecință, asupra drepturilor și libertăților cetățenești.  NU este deloc greu să ne imaginăm cum se va comporta un politician cu asemenea convingeri, în situația în care va ajunge președinte al României, poziție din care numește șefii serviciilor de informații și este printre beneficiarii privilegiați ai rapoartelor acestora. Și actualul președinte, care îi servește drept model candidatului ACL, a făcut o pasiune pentru serviciile secrete, dar cel puțin s-a abținut în declara public că este de acord cu mijloacele lor de operare mai puțin ortodoxe. Iată însă că la acest capitol discipolul și-a întrecut deja maestrul". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel