Klaus Iohannis, reacție la candidatura Elenei Udrea la Președinție

Traian Băsescu, Klaus Iohannis
Traian Băsescu, Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, prezidențiabil al ACL, a reacționat față de lansarea cadidaturii Elenei Udrea pentru alegerile prezidențiale 2014. 

"E un lucru aşteptat, în niciun fel o surpriză. Suntem o ţară liberă", a spus Klaus Iohannis, care a precizat că acest lucru nu afectează ACL, care este "partidul de centru-dreapta cel mai mare, care va schimba politica din România" şi care are, conform studiillor, o cotă de 30 la sută "sau mai mult".

"Nu e neapărat un lucru bun dacă avem mai mulţi candidaţi pe centru-dreapta, dar în niciun caz nu ne îngrijorează. Nu punem sub semnul întrebării dreptul lor de a candida. ACL este o opţiune politică ce nu are nimic de a face cu ce fac alte partide", a explicat Klaus Iohannis, potrivit Mediafax

Chestionat cu privire la conduita din această campanie electorală, Klaus Iohannis a spus că nu are de gând să se schimbe şi să vină în faţa camerelor TV şi să "înjure", dar şi că atacurile la adresa sa au început când el nici nu ştia că va fi candidat, întrucât cei care ştiau acest lucru l-au "atacat preventiv".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel