Președinția confirmă întâlnirea dintre Coldea și Iohannis

Președintele Klaus Iohannis reacționează după ce Florian Coldea, prim-adjunct SRI, a fost pus la dispoziție în urma fotografiilor și facturilor arătate de Sebastian Ghiță, la România TV.  

Purtătoarea de cuvânt a președintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, face declarații la ora 12:00. În presă au existat speculații că președintele l-a chemat pe Florian Coldea la Palatul Cotroceni înainte de anunțul SRI. 

DCNews vă transmite principalele declarații. 

- Motivul declarației de presă constă în prezentarea agendei președintelui Klaus Iohannis pentru săptămâna viitoare.

”Este absolut excepțional și tot mai mult se vorbește despre autismul politic al dlui președinte Iohannis. Doamna Doamna Dobrovolschi a ieșit astăzi tocmai ca să sublinieze acest autism politic. Să vorbești despre primire de ambasadori săptămâna viitoare când tu ai un scandal cât casa care implică direct Președinția României pentru că toate lucrurile astea interesează CSAT, mi se pare absolut excepțional, aproape fără cuvinte. Să te faci că nu vezi subiectul care interesează cel mai mult opinia publică, toată lumea vorbește despre asta”, a spus Mugur Ciuvică la Antena 3.  

După ce a prezentat agenda, Mădălina Dobrovolschi a fost întrebată despre întâlnirea dintre Klaus Iohannis și Florian Coldea. ”Aș vrea să fac niște precizări în legătură cu acest subiect mult discutat în presă în ultima perioadă. Pot să confirm că președintele României, Klaus Iohannis, l-a chemat la Palatul Cotroceni pe domnul Florian Coldea, a existat o astfel de discuție, nu am informații în legătură cu conținutul acestei discuții și acestea sunt singurele comentarii pe care le voi face în legătură cu acest subiect” a spus Mădălina Dobrovolschi. Ea a lăsat să se înțeleagă că decizia a venit după întâlniri între Klaus Iohannis și Eduard Hellvig, directorul SRI. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel