Klaus Iohannis pune tăcere asupra Bucureștiului. "Fără gălăgie și fără spectacol"

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Klaus Johannis a vorbit în fața simpatizanților PNL și PDL din București despre principiul său din campania electorală ce va urma: ”fără gălăgie, fără spectacol, cu seriozitate”.

Klaus Iohannis a spus că vrea să fie un preşedinte "mediator şi integrator", pentru că în România ultimilor zece ani "a fost prea multă disensiune, au apărut prea multe falii şi acest lucru trebuie să se schimbe". 

Klaus Iohannis a adăugat că vine de la Sibiu la Bucureşti pentru a schimba politica în România.

"Am demonstrat în Sibiu că se poate. Se poate face administraţie corectă şi pentru oameni, se poate face administraţie fără corupţie, se pot face proiecte fără gălăgie, fără spectacol, cu seriozitate. Voi demonstra că se poate în toată România', a susţinut Klaus Johannis. Totodată, Johannis a criticat prestaţia guvernului condus de Victor Ponta. "Întreb Guvernul Ponta de ce nu am făcut niciun pas în direcţia Schengen, de ce nu avem nicio reacţie autentică şi serioasă în problema Ucrainei. Sunt vecinii noştri şi noi tăcem. România prosperă, cu toţii ne dorim. Cum să obţinem aşa ceva cu Guvernul Ponta, care toată ziua bună ziua ne povesteşte la televizor într-un fenomen care se numeşte teleguvernare", a afirmat candidatul ACL la prezidenţiale, scrie Turnul Sfatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel